Sharp, Skype Kurumsal Sertifikalı İlk Windows Ekranı Tanıttı

Sharp dünyada bir ilki gerçekleştirerek Skype Kurumsal sertifikalı ilk Windows işbirliği bilgisayarını tanıttı. Ekran, öncelikli olarak iş dünyasını ve toplu çalışma ortamlarına hitap ediyor.


Sharp bugün Microsoft'un Skype Kurumsal sertifikasına sahip dünyanın ilk Windows işbirliği ekranını duyurdu. Yeni nesil 4K Ultra HD ekran; toplantılarda, eğitim salonlarında, teknik incelemelerde ekip çalışmasını desteklemek ve iyileştirmek için tasarlandı.

70 inç boyutundaki dokunmatik ekran, Sharp'ın ödüllü dokunmatik teknolojisini ve Microsoft Azure Digital Twins ile çalışabilen sensörleri birleştiren Microsoft standartlarına uygun. Sharp'ın Windows işbirliği ekranı, işletmelerle anında bağlantı kurma ve işbirliği yapma araçları sağlıyor. Skype Kurumsal sertifikasına sahip dünyanın ilk geniş format etkileşimli ekranı, kullanıcılara kesintisiz ve kaliteli bir ses ve video deneyimi sunmak için 4K kamera, uzak alan mikrofonu ve hoparlörleri ile tamamlanıyor. USB-C bağlantısı, ayrıca toplantı ekipmanı ayarlamak için harcanan zamanı azaltarak basit ve tek bir bağlantı sunuyor.

Sharp Windows işbirliği ekranı, toplantı ortamını da en uygun hâle getiriyor:

sharp windows işbirliği ekranı

Sharp'ın iç ortam koşullarının ofis çalışanlarının performansı üzerindeki etkisini gözden geçiren Mükemmel Toplantı Ortamını Yaratma raporuna göre işverenler; ofislerdeki ve toplantı salonlarındaki temiz havayı artırarak çalışma performansını %20 artırabilir. Sharp'ın Windows işbirliği ekranında, Microsoft Azure Digital Twins IoT platformuna ve akıllı bina ortamının bir parçası olan Sharp Synappx WorkSpaces gibi diğer bulut ve abonelik hizmetlerine bağlanabilen yerleşik sensörler bulunuyor.

Gelişmiş özellikler, daha verimli bir ortam oluşturmak için yapay zekâ, IoT ve verimlilik araçlarını kullanarak bulutun gücünü iş yerine getirme vizyonunun bir parçası olacak. İşletmeler; alanın nasıl kullanıldığına bağlı olarak ısıtma, soğutma ve oda rezervasyon sistemlerinin yönetimini geliştirmek için ortam verilerini kullanabilecek. Sharp'ın Windows işbirliği ekranı, kişilerin ve kuruluşların iş yerlerinde kullanacakları Microsoft araçlarıyla sorunsuz bir şekilde çalışmak üzere tasarlandı. Office 365; grup çalışmasını, grup işbirliğini kolaylaştırmak için konuşmaları, içeriği ve araçları tek bir yerde bir araya getiren bir platform olan Microsoft Teams aracılığıyla işletmelere dijital bir alan sağlayacak.

Dokunmatik ekran, tıpkı kağıda yazar gibi stabil çalışacak:

sharp windows işbirliği ekranı

Son olarak 70 inçlik etkileşimli ekran, ayrıca Sharp'ın Kağıt Üzerine Yazma özelliği sayesinde kağıda yazar gibi anlık ve doğru yazı deneyimi sunuyor. P-CAP Kapasitif Dokunmatik, sezgisel dokunma deneyimini yaratmaya yardımcı oluyor ve bu da kullanıcıların sunumlarda daha rahat hissetmelerini sağlıyor. Sharp'ın Windows işbirliği ekranının önümüzdeki aylarda piyasaya sürülmesi bekleniyor.




Dünyadaki En İyi 10 Limuzin
Dünyadaki En İyi 10 Limuzin

Limuzin her zaman özellikle aşırılıklar için yapılmış lüks bir araç olmuştur. Bununla birlikte, bazı limuzinler onu normal lüks standartlarının tamamen ötesine götürür ve...

Huawei, EROFS ve Turbo 3.0'ı Yeni Cihazlara Getiriyor
Huawei, EROFS ve Turbo 3.0'ı Yeni Cihazlara Getiriyor

Huawei, yeni EROFS adlı dosya sistemini P30 Lite, P20 Lite, Nova 3i ve Huawei Y9’a da getirmeye hazırlanıyor. ...

Android Q Beta Güncellemesi Alacak Xiaomi Cihazlar
Android Q Beta Güncellemesi Alacak Xiaomi Cihazlar

Çin menşeli akıllı telefon üreticisi Xiaomi'nin Android Q beta sürümüne katılacak olan cihazları belli oldu. ...