Xiaomi Mi Mix 4'ün 40W Hızlı Şarj İle Geleceği İddia Edildi

Xiaomi'nin üzerinde çalıştığı yeni amiral gemisi Mi Mix 4'le ilgili yayımlanan bir rapor, telefonun 108 megapiksellik bir kamera sensörüne ve 40 watt hızlı şarj desteğine sahip olacağını ortaya koyuyor.


Çinli teknoloji devlerinden Xiaomi, yeni amiral gemisi "Mi Mix 4" üzerindeki çalışmalarını sürdürüyor. Şirket, geçtiğimiz saatlerde bu telefon modelinde 20 watttan yüksek kablosuz şarj özelliği ve ters şarj özelliği olacağını doğruladı. Şimdi ortaya çıkan bir raporsa Mi Mix 4'ün diğer özelliklerini de ortaya koyuyor.

Çinli bir teknoloji haber sitesi olan "CNMO" tarafından yayınlanan raporda Xiaomi'nin diğer teknoloji devlerinin gerisinde kalmak istemediği açıkça görülebiliyor. Bunun nedeniyse Mi Mix 4'ün sahip olacağı üstün teknolojik özellikler.

Xiaomi

CNMO'nun raporuna göre Xiaomi Mi Mix 4, Vivo NEX 3'tekine benzer fazlasıyla kavisli bir ekranla gelecek. Mi Mix 4'ün bu kavisli ekranı, kullanıcılara 90 Hz yenileme oranı sunacak ve kullanıcılar, telefonun ön yüzünde ekrandan başka hiçbir şey görmeyecekler. Yapılan açıklamalara göre Mi Mix 4'ün ön kamerası, açılabilir bir yapıya sahip olacak.

Aynı rapor, Mi Mix 4'ün arka kısmındaki 108 megapiksellik bir kamera sensörünü de müjdeliyor. Buna göre Mi Mix 4'ün sahip olacağı ana arka kamera, çok büyük bir ihtimalle Samsung'la ortak olarak geliştirilen 108 megapiksellik sensörü içerecek. 

Tüm bunlara ek olaraksa rapor, Mi Mix 4'ün şarj özelliklerini de ortaya koyuyor. Raporda yer alan bilgilere göre Xiaomi'nin yeni amiral gemisi 40 watt hızlı şarj desteğine sahip olacak. Bu desteğin kablolu şarj mı yoksa kablosuz şarj için mi olduğu bilinmiyor ancak şirketin duyurmuş olduğu "Mi Charge Turbo"nun 30 wattlık gücü düşünüldüğünde, Mi Mix 4'ün 40 watt kablolu şarj desteğine sahip olması daha muhtemel gibi görünüyor.

Xiaomi Mi Mix 4'ün piyasaya ne zaman sürüleceği ve fiyatının ne olacağı şimdilik bilinmiyor ancak ilerleyen dönemlerde Xiaomi'nin yeni amiral gemisinin adından sıklıkla söz ettireceği kesin. Xiaomi’nin bu telefonun duyurusunu yapmasıyla birlikte bizlerde, Mi Mix 4’ün tüm özelliklerini öğrenme fırsatı yakalamış olacağız.




Evet arkadaşlar tekrar hatırlatmak isterim ki forumlarda, sosyal medya paylaşımlarınızda, blogunuzda veya websitenizde resim yüklemek ve ya resim paylaşmak için buraya tıklayabilirsin. Sınırsız resim yükeyebilir ve resim paylaşabilirsin.




Intel Core i9-10900X'in Puanlandırılması Ortaya Çıktı
Intel Core i9-10900X'in Puanlandırılması Ortaya Çıktı

2019'un sonlarında tanıtılıp, 2020'nin başlarında satışa sunulması beklenen i9-10900X hakkında bazı bilgiler sızdırıldı. Fiyatlandırma konusunda herhangi bir bilgilendirme yapılmasa...

Apple, iPhone Hackleyebilene 1 Milyon Dolar Verecek
Apple, iPhone Hackleyebilene 1 Milyon Dolar Verecek

Apple'ın güvenlik ekibinin başı Ivan Krstic, Apple'ın herhangi bir cihazını hackleyebilene para ödülü verileceğini, iPhone'lar için bu ödülün 1 milyon dolara kadar çıktığını...

Anthem'in VIP Demosu Oyuncular İçin Problemli Başladı
Anthem'in VIP Demosu Oyuncular İçin Problemli Başladı

Electronic Arts'ın uzun süredir beklenen yeni oyunu Anthem'in, özel olarak davet edilenler ve ön sipariş verenlerden oluşan VIP Demo dönemi başladı. Her şey güzel gidiyordu ancak yoğunluk...