ZenFone Max Pro, Android 9 Pie Güncellemesini Alacak

Asus, geçen ay ZenFone Max Pro (M1) için Android Pie güncellemesini başlattı ancak kullanılabilirlik ZB601KL model numarasını taşıyan Hint birimleri ile kısıtlıydı. Şimdi ise Tayvanlı firma, kullanılabilirliği tüm birimlere genişletiyor.


Yazılımın yeni sürümü 1.5 GB boyutunda. Mayıs 2019 güvenlik yamasını ve PUBG Mobil için HD grafik seçeneğiyle ilgili bazı sorunları gideriyor. Yazılım aynı zamanda bazı kullanıcılar tarafından bildirilen arama bekletme sorunu için bir çözüm içeriyor. 

Bu güncelleme aşamalı olarak yayınlandığından, tüm akılı telefonlara ulaşması birkaç gün alabilir. Eğer güncellemenin akıllı telefonunuzda görünmesini bekleyemezseniz, Ayarlar>Sistem>Sistem Güncelleme menüsüne giderek güncellemeyi manuel olarak indirmeyi deneyebilirsiniz. 

ZenFone Max Pro (M1), Mayıs 2018’de Hindistan’da Redmi Note 7’ye rakip olarak piyasaya çıktı. Birkaç saat sonra Tayvanlı firma bu satışı global olarak başlattı. Telefon 5.99 İnç’lik 2160x1080 piksel çözünürlük sunan LCD bir ekrana sahip. Snapdragon 636 yonga setine sahip telefon 3/4/6 GB RAM ve 32/64/128 GB depolama alanı seçenekleriyle geldi. Kamera bölümü 13MP+5MP olarak ikili kurulumdan oluşuyor. Telefon aynı zamanda 10W ile şarj olan 5.000mAh bir bataryaya sahip. 




7 Rahatsız Edici Instagram Sorunu ve Çözümleri
7 Rahatsız Edici Instagram Sorunu ve Çözümleri

Yıllar geçtikçe Instagram, yavaş yavaş fotoğraf paylaşma platformu olmaktan tam teşekküllü bir sosyal medya ağına dönüştü. Ancak hala sinir bozucu yanları mevcut biz de bunların...

Samsung Galaxy A51'in İlginç Kamera Tasarımı Ortaya Çıktı
Samsung Galaxy A51'in İlginç Kamera Tasarımı Ortaya Çıktı

Güney Koreli teknoloji devi Samsung’un, gelecek yılın ortalarında lanse etmesi beklenen yeni akıllı telefonu Galaxy A51'e dair paylaşılan görüntüler, cihazın L şeklinde bir dörtlü...

Xilinx, 35 Milyar Transistörlü FPGA'sını Duyurdu
Xilinx, 35 Milyar Transistörlü FPGA'sını Duyurdu

FPGA’in mucidi olan Xilinx firması, 35 milyar transistöre sahip 16 nm'lik dünyanın en büyük FPGA'sını duyurdu. ...