Apple Watch'a Touch ID özelliği geliyor

Apple Watch'a Touch ID özelliği geliyor

Apple, yeni keşfedilen patent sayesinde artık telefonlarında kullanmayı bıraktığı bu teknolojiyi Apple Watch içi

Apple, yeni keşfedilen patent sayesinde artık telefonlarında kullanmayı bıraktığı bu teknolojiyi Apple Watch için kullanmayı düşünüyor.

Büyüleyici bir cihaz olduğu su götürmez bir gerçek olan Apple Watch için firma kolları sıvamış durumda. Saati daha ileri götürerek, cihazın var olan durumunu iyileştirme çalışmalarına devam ediyor. Apple, yeni patentlere uygun olarak Watch’a Touch ID özelliğini getirmeye hazırlanıyor.

Patently Apple’ın keşfettiği yeni patentte Apple, “bir dokunma algılayan cihaz, güç algılayan cihaz, sıcaklık algılayan cihaz ve/veya parmak izi sensörünün” ekranın arka planına yerleştirebilmesinin mümkün olduğundan söz ediyor. Şu anda Apple Pay ile alışveriş yapmak için ve Mac’lerin kilidini açmak için kullanılan Apple Watch’ın Touch ID özelliği ile kimliğinizi güvenli bir şekilde doğrulamanız mümkün.

Önerilen içerik:  Netflix ve YouTube, Tesla otomobillerine geliyor

Patent’in asıl amacı saatin içindeki kablosuz antenlerini kayışa taşımak ve diğer bileşenler için yer açmak ama eğer bu kayışı değiştirmek isterseniz seçeneklerinizi kısıtlayabilir.

Diğer pek çok patentte olduğu gibi söz konusu bu özelliklerin Apple Watch için gerçeğe dönüşme garantisi yok. Buna rağmen patent, Apple’ın gelecek planları için hangi yenilikleri düşündüğünü ve tasarladığını anlamamıza yardımcı oluyor.




Bu sevimli siyah ayaklı dağ gelinciği, bir klonlama buluşudur. 2021
Bu sevimli siyah ayaklı dağ gelinciği, bir klonlama buluşudur. 2021

Başarılı bir şekilde kopyalanan, nesli tükenmekte olan ilk AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ türü olan siyah ayaklı bir gelincik, riziko altındaki hayvanların neslinin tükenme eşiğinden...

Huawei'nin Yeni Giriş Seviyesi Cihazı, TENAA'da Ortaya Çıktı
Huawei'nin Yeni Giriş Seviyesi Cihazı, TENAA'da Ortaya Çıktı

Son zamanlarda adını farklı farklı şekillerde duyduğumuz Çinli teknoloji devi Huawei, muhtelif seviyelerde akıllı telefonlar üretiyor. Değişik piyasalardaki değişik insanlara hitap...

Microsoft, Windows 10 Makine Öğrenme Hakkında Bilgi Verdi
Microsoft, Windows 10 Makine Öğrenme Hakkında Bilgi Verdi

Microsoft, Windows 10 güncellemelerini bir süredir uzman ekibin yanında makine öğrenme ile beraber yapıyor. Microsoft, makine öğrenmenin güncellemeleri ile ilgili bugün bir blog yazısı...