Yaz Aylarında Yanınızdan Ayırmayacağınız 5 Akıllı Hoparlör

Yazın arkadaşlarınızla dışarıdayken müziksiz kalmamanızı sağlayacak 5 ses bombasını sizler için derledik.


Yaz aylarında arkadaşlarımızla dışarıda buluşup bir kafede oturmamayı tercih edebiliyoruz. Sahil ya da park gibi alanlarda oturduğumuz zaman da müziğin eksikliği hemen kendini hissettiriyor. Biz de sizler için Teknostore’da bulunan 5 canavar Bluetooth hoparlörü listeledik.

Not: Ürünlerin Teknostore sayfalarına ulaşmak için başlıklarda bulunan bağlantıları kullanabilirsiniz.

Bix BS-01 SD Kart Girişli FM Radyolu Bluetooth Hoparlör

Bix BS-01 Bluetooth hoparlör sayesinde istediğiniz yerde müzik dinleyebilirsiniz. Hem Bluetooth, hem SD kart hem de FM radyo modlarına sahip olan hoparlör sayesinde telefonunuzun şarjı bitse bile müzik dinlemeye devam edebilirsiniz. 10 metreye sahip olan menzili ve 3 saate kadar şarj süresiyle müziksiz kalmayacaksınız.

Xiaomi Mi Kablosuz 2W Mini 2 Bluetooth Hoparlör

Xiaomi’nin küçük boyutlu ses bombalarından olan bu hoparlör, 10 metre menzil içerisinde 4 saate kadar müzik zevki sunuyor. 2 saatte tam şarja ulaşan ve 30 güne kadar bekleme süresi olan hoparlör, içerisindeki dahili mikrofon sebebiyle telefon görüşmelerinizi de gerçekleştirmenize olanak sağlar.

Tronsmart Element Splash Outdoor Bluetooth Hoparlör

Sahilde arkadaşlarınızla eğlenirken hoparlörünüze su gelmesi sonucunda hoparlörünüz kullanılmayacak dereceye geliyor. Tronsmart’ta çalışanların bu sorunu keşfetmesi sonucu geliştirilen Tronsmart Element Splash Outdoor, IP67 sertifikası sayesinde suya ve toza dayanıklılığıyla öne çıkıyor. Tüm bunların yanı sıra 10 saate kadar müzik dinleme süresine sahip olan cihazın tam şarja ulaşması için 2 saatlik bir süre yeterli oluyor.

Divoom Voombox Travel 3 Bluetooth Hoparlör

IP44 sertifikası sayesinde basit su sıçramaları ve darbelere karşı dayanıklı olan Divoom Voombox Travel 3, hem Bluetooth hem de AUX seçenekleriyle size 6 saatlik kesintisiz bir müzik deneyimi sunuyor. 10 metreye kadar bir menzile sahip olan cihazın tasarımının da oldukça şık olduğunu ekleyelim.

Bix Hoparlör Özellikli Bluetooth Kulak Üstü Kulaklık

Listemizin son sırasında hem bir kulaklık hem de bir hoparlör olan Bix bizleri karşılıyor. Tek şarjla 7 saate kadar bir çalışma süresine sahip olan kulaklık 2 saat içerisinde şarj olabiliyor. İçeri çevirdiğiniz zaman kulaklık, dışarı çevirdiğiniz zaman hoparlör olan bu kulaklık sayesinde yanınızda ekstra bir hoparlör taşımanız gerekmeyecek.

Yaz aylarında sizi müziksiz bırakmayacak hoparlörleri listelediğimiz yazımızın sonuna gelmiş bulunuyoruz. Teknostore’da bulunan diğer akıllı hoparlörleri incelemek için bağlantıyı kullanabilirsiniz.




Samsung'un Yeni Tableti Geekbench'te Görüntülendi
Samsung'un Yeni Tableti Geekbench'te Görüntülendi

Samsung'un yeni tableti SM-T515 Geekbench testlerinde görüntülendi. Samsung’un amiral...

‘WeTransfer’ Nasıl Kullanılır? - Üye Olmadan Dosya Gönder
‘WeTransfer’ Nasıl Kullanılır? - Üye Olmadan Dosya Gönder

WeTransfer Android ve iOS’tan dosya gönderme ve dosya alma işlemlerini kolaylaştıran WeTransfer hem PC hem Android ve iOS platformunda nasıl kullanılır? ...

District 9 Yönetmeninden Yeni Anthem Videosu Geldi
District 9 Yönetmeninden Yeni Anthem Videosu Geldi

District 9 ve Elysium filmleriyle tanınan yönetmen Neill Blomkamp, EA’in yeni RPG oyunu Anthem için bir video hazırladı. Video, bugün yayınlandı. ...