Motorola One Pro'nun Tanıtım Görselleri Ortaya Çıktı

Motorola'nın yeni amiral gemisi telefonu Motorola One Pro'nun tanıtım görselleri paylaşıldı. Hem amiral gemisi hem de fiyat performans telefonu olarak kullanıcılarını karşılamayı amaçlayan Moto One Pro'nun tasarımı ve özellikleriyse dikkatleri üzerine çekecek gibi görünüyor.


Motorola, uzun bir süredir hakkında söylentiler olan amiral gemisi seviyesindeki Moto One Pro'nun tanıtım görüntüleri ortaya çıktı. Elimize geçen son bilgilere göre Motorola'nın yeni telefonu, 6 Eylül tarihinde IFA Berlin etkinliğinde ortaya çıkacak. Moto One Pro'un yanı sıra giriş seviyesindeki Moto E6 Plus'ın ve Moto One Action'ın da tanıtılacağı bilgisi Motorola tarafından doğrulandı.

Moto One Pro'nun tasarımına baktığımız zaman ortada yalnızca damla çentiğe yer veren bir ekranı görebiliyoruz. Telefonun ahizesiyse telefonun üstünde bulunan çerçevenin üstüne yerleştirilmiş. Çerçevelerden bahsetmişken cihazda fark edilebilir düzeyde çerçevelerin bulunduğunu belirtmekte de fayda var.

motorola

Telefonun arka tarafına baktığımız zaman dörtlü kameranın dikdörtgen bir şekilde telefona yerleştirildiğini görebiliyoruz. Moto One Pro kare şeklinde yerleştirdiği sensörlerinin altına bir adet Motorola logosu yerleştirerek telefonun 48 MP'lik kamerasını belirgin bir şekilde telefonun arkasına yerleştirmiş.

Birçok amiral gemisinde görmeye alışık olmadığımız 3,5 mm'lik kulaklık girişi, telefonun alt tarafında yer alıyor. Bunun yanı sıra USB Type-C girişi de şarj ve veri aktarımı için burada bulunuyor.

Genel olarak baktığımız zaman telefonlarında metal bir kasaya sahip olan Motorola, Moto One Power'da da bu malzemeyi tercih ederek metal bir kasayı kullanmış. Cihazın teknik özellikleriyse şu şekilde oldu.

moto one pro

Moto One Pro teknik özellikler:

  • Ekran: 6,2 inç Full HD
  • Arka kamera: 48 MP + 8 MP + 8 MP + 2 MP
  • Ön kamera: 25 MP
  • Batarya: 3.500 mAh
  • Yonga seti: Snapdragon 855
  • CPU: Sekiz çekirdekli
  • GPU: Adreno 640
  • Önemli özellikler: Ekrana gömülü parmak izi okuyucu, damla çentik

Moto One Pro'nun fiyatına gelecek olursak telefonun 429 euroluk (yaklaşık 2.650 TL) bir fiyat etiketiyle geleceği belirtiliyor. Motorola'nın cihazı bu fiyat etiketiyle çıkartması durumunda orta/üst segment telefonlar arasında ciddi bir başarıyı beraberinde getireceği de düşünülüyor.




Blog Nasıl Açılır? - 6 Adımda Ücretsiz Blog Kurma Rehberi
Blog Nasıl Açılır? - 6 Adımda Ücretsiz Blog Kurma Rehberi

Kendinizi yazarak ifade etmek istiyorsunuz ama nereden başlayacağınız bilmiyor musunuz?Sizin için hazırladığımız bu rehber sayesinde sadece 6 adımda siz de ücretsiz bir blog sitesi...

Ubuntu Yeni Güncelleme Sonrası Steam Desteğini Kaybedecek
Ubuntu Yeni Güncelleme Sonrası Steam Desteğini Kaybedecek

Linux tabanlı bir işletim sistemi olan ve oldukça beğenilen Ubuntu, aldığı destekler sayesinde kullanıcılarını tatmin ediyor. Fakat bu destekler arasında kötü haberlerde gelmiyor...

İyi Bir Yazılımcının Öğrenmesi Gereken 7 Programlama Dili
İyi Bir Yazılımcının Öğrenmesi Gereken 7 Programlama Dili

Programlama dünyasına adım atmak, teknolojiye merak duyan birçok gencin kafasında var. Peki bu dünyaya girerken hangi dilleri öğrenmek en mantıklısı? ...