PUBG Mobile'ın Yeni Erangel Haritası Nasıl Görünecek?

Son yılların en popüler oyunlarından olan PUBG'nin mobil sürümü de yenilenen Erangel haritasına hazırlanıyor. Geliştirici şirketin PUBG Mobile için hazırladığı bir video, haritaya gelecek yenilikleri gözler önüne seriyor.


Birkaç yıl önce piyasaya sürülen ve oyun sektörüne yeni bir sayfa açan PUBG, hala pek çok oyuncu tarafından sevilerek oynanıyor. Oyunun akıllı telefonlar için piyasaya sürülen versiyonu olan PUBG Mobile da en az bilgisayar platformunda olduğu kadar büyük bir ilgi görüyor ve milyonlarca oyuncu tarafından aktif olarak oynanıyor.

Oyunun ilk haritası olan Erangel'se geçtiğimiz dönemlerde haritanın genel görünümünü etkileyen büyük bir güncelleme almıştı. Bu güncellemeyle Erangel haritasına yeni bir hava katılmaya çalışıldı ve bu çalışmalar oyunseverler tarafından da fazlasıyla beğenildi. Geliştirici şirket şimdiyse, PUBG Mobile için Erangel haritasının yeni versiyonu üzerinde çalışıyor.

pubg mobile erangel

PUBG Mobile'ın resmi YouTube kanalı üzerinden yayınlanan bir videoysa, Erangel 2.0'la gelecek olan yenilikleri gözler önüne seriyor. Yayınlanan bu video, PUBG'nin bilgisayar sürümü için hazırlanan sinematik fragmanla bağlantılı bir yapıya sahip.

PUBG için hazırlanan sinematik tanıtım videosunda Erangel bölgesinde geçmiş dönemlerde yaşanan bir savaşa dem vurulmuştu. PUBG Mobile'ın da Erangel 2.0 güncellemesi, bu izleri barındıracak.

Bu bağlamda PUBG Mobile'ın yeni Erangel haritasında savaştan kalma izler bulunacak. Bazı bölgelerde savaş döneminden kalmış hasarlı araçlar görülebilecekken haritada bulunan binaların yapısı da biraz daha eskitilmiş durumda ve bu da yaşanan savaşın etkilerini gözler önüne serecek. 

İşte PUBG Mobile'ın Erangel 2.0 güncellemesi için yayınlanan o video:

Erangel 2.0 güncellemesinin oyunun genel performansını nasıl etkileyeceği ise henüz bilinmiyor.




Apple, watchOS Beta 6’yı Geliştiriciler İçin Yayınladı
Apple, watchOS Beta 6’yı Geliştiriciler İçin Yayınladı

Apple, akıllı saatler için olan işletim sistemi watchOS’un 6. Beta güncellemesini bugün geliştiricilerin kullanımına sundu. Yeni beta, beşinci beta’dan bir hafta sonra yayınlandı....

Death Stranding'in 30 Dakikalık Yeni Oynanış Videosu
Death Stranding'in 30 Dakikalık Yeni Oynanış Videosu

Tokyo Game Show etkinliğinde Hideo Kojima, Death Stranding hayranlarına ana karakter Sam’in yatak odasında neler yapabileceğini ve Sam’in kendi gardırobunu nasıl...

Yeni Nesil “Sonik” Süpürge Roborock’tan Geldi! 2021
Yeni Nesil “Sonik” Süpürge Roborock’tan Geldi! 2021

Son zamanlarda popülaritesi oldukça artan akıllı süpürgelere yeni özellikler ilave etmeye devam ediyor. Akıllı hane robotiklerinin önde gelen üreticisi Roborock, bugün CES 2021’de...