Galaxy Watch Active 2’e Dair Yeni Detaylar Ortaya Çıktı

Samsung’un yeni akıllı saati Galaxy Watch Active 2 resmen yolda ve cihaza dair yeni detaylar ortaya çıktı. Cihazda yeni nesil Bluetooth 5.0 desteği ve dokunmatik çerçeve bulunacak.


Güvenilir kaynaklardan, Samsung’un yolda olan yeni akıllı saati Galaxy Watch Active 2’den yeni detaylar geldi. Cihazın boyutu, iç özellikleri, batarya kapasitesi ve daha birçok bilgiyi haberimizde paylaştık.

Samsung, Galaxy Watch Active’de bulunan döner kadranı kaldırıyor ve yeni modelde yeni bir kadran getiriyor. Galaxy Watch Active 2’de döner kadran yerine dokunmatik bir kadran bulunacak. Yani artık kadranı döndürmek yerine sadece kaydırarak arayüzde dolaşabileceksiniz.

samsung galaxy watch active 2

Alüminyum malzemeden yapılan Galaxy Active Watch 2, 44 ve 40 mm olmak üzere iki boyutta gelecek ve sırasıyla 36 ve 31 gram ağırlığında olacak. Ekran boyutları 44 mm modelde 1,4 inç, 40 mm modelde ise 1,2 inç olacak ve 360 x 360 çözünürlüklü AMOLED Gorilla Glass ekran ile gelecek. Cihazın kasası MIL-STD-810G standartlarına uygun olarak üretilecek.

samsung galaxy watch active 2

Galaxy Watch Active 2’de aynı ilk modeldeki gibi Exynos 9110 yongası bulunacak. Bluetooth ve LTE modellerin ikisinde de 4 GB dâhili depolama olacakken birinde 768 MB, diğerinde 1,5 GB RAM saate eşlik edecek. 44 mm modelde 340 mAh, 40 mm modelde ise 247 mAh batarya bulunacak.

Galaxy Watch Active 2, yeni nesil Bluetooth 5.0 desteği ile gelecek. Belki de bu, saatin en önemli özelliği. Zira teorik olarak 5.0 sürümü, 4.2 sürümünün 4 katı bağlantı menziline sahip (herhangi bir nesne olmadan yaklaşık 240 metre menzil). Bu da eğer ki saati kaybederseniz bulmanızı çok daha kolay bir hale getiriyor. Bluetooth 5.0 aynı zamanda daha güçlü bir performans sergileyip daha az güç tüketiyor. Bu nedenle Samsung’un yeni Galaxy Watch Active 2 akıllı saati fiyat konusunda biraz cep yakabilir.




Motorola'nın Yeni Akıllı Telefonu Moto Z4 Ortaya Çıktı
Motorola'nın Yeni Akıllı Telefonu Moto Z4 Ortaya Çıktı

Motorola Moto Z4'ün görüntüleri Twitter üzerinden ortaya çıkarıldı. Akıllı telefon, USB-C tipi şarj kullanıyor ve çentikli bir ekrana sahip. ...

Güney Kore, Korsan Sitelerin Önüne Geçiyor
Güney Kore, Korsan Sitelerin Önüne Geçiyor

Güney Kore hükumeti, 2018 yılında 25 adet korsan siteyi kapattığını ve yöneticilerinin yarısından fazlasını yakaladığını belirtti. Ayrıca korsan siteler konusunda daha hızlı...

LG, Yeni Teknoloji 4K Projeksiyonunun Fiyatını Açıkladı
LG, Yeni Teknoloji 4K Projeksiyonunun Fiyatını Açıkladı

Projeksiyon mu yoksa televizyon mu daha kaliteli bir ekran görüntüsü sunar diye düşünürken LG'nin ürettiği yeni teknoloji projeksiyon ile büyük ekran sevenler oldukça mutlu olacak gibi...