Steam'de İki Macera Oyunu Aynı Anda Ücretsiz Oldu

Steam kullanıcıları tarafından olumlu yorum yağmuruna tutulan Estranged: Act 1 ve Estranged: Act 2, an itibarıyla ücretsiz olarak erişime açılmış durumda.


Macera ve shooter oyunlarını seviyorsanız sizin için güzel haberlerimiz var. Yoğun bir fırtınanın neticesinde ıssız bir adada mahsur kalan bir adamın anakaraya dönmeye çalışırken başından geçen tuhaf olayların yer aldığı Estranged: Act 1 ve Estranged: Act 2, dünyanın en büyük çevrimiçi oyun kütüphanesi olan Steam’de ücretsiz olarak oyuncuların beğenisine sunulmuş durumda.

24 farklı dili destekleyen oyunun ne yazık ki Türkçe dil desteği bulunmuyor. Bununla birlikte Estranged: Act 1’i Windows’ta ve Mac’te çalıştırmak için 1024 MB RAM, 2.2 GHz  işlemci, NVIDIA GeForce 8 ya da ATI X1600, DirectX Sürüm 9.0 ve 6 GB depolama alanı yetiyor. Estranged: Act 2 için ise 2.5 GHz işlemci, 4 GB RAM, GeForce GTX 470 ya da Radeon 6870 HD ve üzeri grafik kartı, 6 GB depolama gerekiyor.

Şu anda tamamen ücretsiz olan Estranged: Act 1’i indirmek için buraya, Estranged: Act 2’yi indirmek için ise buraya tıklayabilirsiniz. Windows, Mac ve Linux için yayınlanmış olan oyun Steam’de %94 olumlu yorum almış durumda. Çeşitli oyunları ücretsiz olarak elde etmek için Webtekno’yu takip etmeyi unutmayın.




WhatsApp, Siyasi Reklam Yapan 400 Bin Kullanıcıyı Engelledi
WhatsApp, Siyasi Reklam Yapan 400 Bin Kullanıcıyı Engelledi

Popüler anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp, siyasi reklamlarla ilgili sorun yaşadığını ve bu sorunu çözmeye çalıştıklarını belirtmişti. Bu sorunu çözmek isteyen WhatsApp, 400...

Riot Games Türkiye'nin Başına Gelen İsim Belli Oldu
Riot Games Türkiye'nin Başına Gelen İsim Belli Oldu

Dünyaca ünlü oyun yapımcısı Riot Games'in Türkiye'deki yeni baş sorumlusu belirlendi. ...

ASUS'dan Gri ve Pembe Renkli Oyuncu Ekipmanları
ASUS'dan Gri ve Pembe Renkli Oyuncu Ekipmanları

Teknoloji devi ASUS, pembe ve gri renklerin uyumundan oluşan yeni bir oyuncu ekipmanı ailesi tanıttı. 'ASUS ROG PINK Limited Edition' olarak adlandırılan bu aile, oyuncu mouse'u, oyuncu...