Ancestors: The Humankind Odyssey'in Tanıtım Videosu Geldi

10 milyon yıl öncesini anlatan, yeni hayatta kalma oyunu Ancestors: The Humankind Odyssey'in tanıtım videosu yayınlandı.


Panache Digital Games'in yeni hayatta kalma oyunu Ancestors: The Humankind Odyssey'in yeni bir tanıtım videosu yayınlandı. Panache Digital Games'in kurucusu olan Patrice Desilets, daha önceleri birçok kez gündeme gelmişti. Ubisoft ile defalarca ayrıl barış olaylarıyla karşımıza çıkan isim, Assassin's Creed oyun serilerinin yaratıcı yönetmeniydi. Oyunseverlerin müptelası olduğu Assassin's Creed oyununun yaratıcısından gelecek olan bu yeni oyun sadece Patrice Desilets ismiyle bile dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor.

 Oyun bizleri, 10 milyon yıl öncesinin Afrika'sına götürüyor ve o şartlarda hayatta kalmaya çalışıyoruz. Temel insani ihtiyaçları karşılayarak hayatta kalmanız gereken bu oyunda, elbette gelebilecek tehlikelere karşı da hazırlıklı olmanız gerekiyor.

Oyunun ismiyle içeriğinin de farklı olması kafaları karıştırıyor. Şimdilik sadece Afrika'da geçecek olan oyunda başka yerlerin olup olmayacağı ise merak konusu. 2017'de ortaya çıkan oyunun bu yıl konsollar için gelmesi bekleniyor. Bilgisayarlar içinse farklı söylentiler mevcut. Bazı kaynaklar oyunun tüm platformlar için birlikte çıkacağını belirtirken Valve'ın oyun platformu Steam üzerinde oyunun 2020'de çıkacağı belirtiliyor. 




Evet arkadaşlar tekrar hatırlatmak isterim ki forumlarda, sosyal medya paylaşımlarınızda, blogunuzda veya websitenizde resim yüklemek ve ya resim paylaşmak için buraya tıklayabilirsin. Sınırsız resim yükeyebilir ve resim paylaşabilirsin.




Shutter sayısı öğrenme – Nikon, Canon, Sony ve diğerleri
Shutter sayısı öğrenme – Nikon, Canon, Sony ve diğerleri

Shutter sayısı öğrenme yöntemleri için fotoğraf makinelerinin markasına göre kullanabileceğiniz birkaç farklı yöntem bulunuyor. Ancak dilerseniz önce shutter sayısının ne olduğundan...

İngiltere, NVIDIA’nın ARM’yi Satın Alması Hakkında Araştırma Yapıyor 2021
İngiltere, NVIDIA’nın ARM’yi Satın Alması Hakkında Araştırma Yapıyor 2021

GPU üreticisi NVIDIA, geçen aylarda İngiltere menşeili ARM‘yi satın almıştı. ARM, yarı iletkenler ve çip tasarımlarıyla sektörde ismini duyurmuş bir firmadır. Aslında ARM,...

Micron'un Diğer SSD’leri USB Gibi Gösteren Rekortmen SSD'si
Micron'un Diğer SSD’leri USB Gibi Gösteren Rekortmen SSD'si

Sunucu pazarını sallamaya hazırlanan Micron’un yeni sürücüleri; okuma ve yazma hızı konusunda rekor kırdı. 3D Xpoint sürücüler, saniyede 9 GB okuma ve yazma sınırını aştı. ...