Sony, PlayStation Oyunları İçin İndirme Kodları Sağlamayacak

Sony, PlayStation sahiplerinin PSN hesaplarında kredi olmasa dahi oyunları nakit parayla satın almasını sağlayan dijital indirme kodlarını sağlamayı durduruyor.


Eğer bir PlayStation sahibiyseniz, herhangi bir oyunu ‘nakit para’ ile satın almanın iki yolu bulunuyor. Birincisi, oyunun fiziksel disklerini satın almak. İkincisi ise oyun mağazalarından oyunun dijital indirme kodlarını satın almak. Fakat Sony, oyunlara fiziksel ulaşımı sınırlayacakmış gibi duruyor.

PlayStation tarafından dünya çapındaki tüm GameStop mağazalarında gönderilen notta, ‘Sony, 1 Nisan’dan itibaren hiçbir perakende mağazaya dijital oyun indirme kodları sağlamayacak’ ifadelerine yer verdi. Fiziksel disklere sahip oyunlar, mağazalardaki yerini korumaya devam edecek olsa da, dijital oyunlara yalnızca PSN mağazası üzerinden ulaşabileceksiniz.

Bununla birlikte PlayStation sahipleri, PSN cüzdanlarına kredi yüklemek için oyun mağazalarından kredi kodları satın almaya devam edebilecekler. Ayrıca söz konusu not yalnızca PlayStation oyunlarını kapsıyor. Xbox ya da Switch oyunları için şimdilik benzer bir uygulama söz konusu değil.

 




Evet arkadaşlar tekrar hatırlatmak isterim ki forumlarda, sosyal medya paylaşımlarınızda, blogunuzda veya websitenizde resim yüklemek ve ya resim paylaşmak için buraya tıklayabilirsin. Sınırsız resim yükeyebilir ve resim paylaşabilirsin.




Google'dan Telefon Kullanımını Azaltacak Duvar Kağıdı
Google'dan Telefon Kullanımını Azaltacak Duvar Kağıdı

ABD’li teknoloji devi Google, telefonunuzun kilidini gün içinde kaç kez açtığınızı gösteren “Unlock Clock” adında bir canlı duvar kağıdı uygulaması yayınladı. ...

Mate 20 Pro, En Son EMUI Güncellemesini Almaya Başladı
Mate 20 Pro, En Son EMUI Güncellemesini Almaya Başladı

Huawei’nin geçen seneki amiral gemisi modeli olan Mate 20 Pro, güncelleme almaya devam ediyor. Android 10’dan destek alan en son EMUI güncellemesi cihazlara dağıtılmaya başlandı. ...

Huawei, Ağır Çekim Video Modunun Yeteneklerini Anlattı
Huawei, Ağır Çekim Video Modunun Yeteneklerini Anlattı

Huawei’nin yeni amiral gemisi Mate 30 Pro’nun ağır çekim modu, piyasada olan diğer akıllı telefonların çok çok önünde. Mate 30 Pro’nun ağır çekim modunu geliştiren ekip, bu modun...