Tüm Platformlara Gelecek Yeni Terminatör Oyunu Duyuruldu

Yeni Terminator oyunu olan Terminator: Resistance, Kasım ayında piyasaya sürülecek. Terminator: Resistance, Terminatör 2 filminin kaldığı yerden 30 sene sonrayı konu alacak.


Terminator efsanesi, yeni oyunu Terminator: Resistance ile geri dönüyor. Reef Entertainment ve Teyon, yeni bir Terminator oyununu piyasaya süreceklerini duyurdular. Yeni gelecek olan Terminator oyunu, Terminator: Resistance, PlayStation 4, bilgisayar ve Xbox One için çıkacak. 

Terminator: Resistance oyunu, Terminator 2: Kıyamet Günü filminin hikayesinin kaldığı yerden 30 yıl sonrasında devam edecek. Yeni Terminator oyunu orijinal bir senaryo ile karşımızda olacak. Oyun, Terminator filmlerinde anlatılan Gelecek Savaş sırasında geçecek bir senaryoyu işleyecek. Oyunda, oyuncular Resistance Pacific Division askeri Jacob Rivers karakterini yönlendirecekler. Oyun sırasında Jacob Rivers, SKYNET tarafından gelecek saldırılara karşı mücadele edecek.

 terminator resistance

Terminator: Resistance'da, T-800 gibi filmlerde görülen düşmanlara karşı mücadele verilecek. Terminator serisinin yeni oyununda geniş bir karakter geliştirme seçeceği olacak. 

Terminator: Resistance, 15 Kasım tarihinde Avustralya ve Avrupa’da, 3 Aralık’ta da Kuzey Amerika’da yayınlanacak. 




Evet arkadaşlar tekrar hatırlatmak isterim ki forumlarda, sosyal medya paylaşımlarınızda, blogunuzda veya websitenizde resim yüklemek ve ya resim paylaşmak için buraya tıklayabilirsin. Sınırsız resim yükeyebilir ve resim paylaşabilirsin.




Google'a Yeni Podcast Arama Özelliği Geliyor
Google'a Yeni Podcast Arama Özelliği Geliyor

Arama devi Google, platformu üzerinde yaptığı değişiklikler ve geliştirmelerle kullanıcılarının işini kolaylaştırmaya devam ediyor. Şirketin yaptığı son geliştirmelerden bir tanesi...

Nükleer Faaliyetlerin Dünyayı Nasıl Etkilediği Tespit Edildi
Nükleer Faaliyetlerin Dünyayı Nasıl Etkilediği Tespit Edildi

Günümüzde bile bazı ülkeler nükleer faaliyetlerini sürdürürken, bir grup bilim insanı bu konudaki araştırmaları sonuçlandırıyorlar. Yapılan yeni bir araştırma, Soğuk Savaş...

Saniyede 1,000,000,000,000,000,000 İşlem Yapan Bilgisayar
Saniyede 1,000,000,000,000,000,000 İşlem Yapan Bilgisayar

Aurora adlı yeni bir süper bilgisayar, saniyede 1 kentilyon işlem yapabilme kapasitesine sahip. Peki ne için kullanılacak? ...