Redmi Note Serisi,% 20 Maliyetle% 80 Amiral Gemisi Deneyimi Sunar

Redmi Note Serisi,% 20 Maliyetle% 80 Amiral Gemisi Deneyimi Sunar

Xiaomi destekli Redmi geçtiğimiz günlerde resmi olarak, şirketin yaklaşmakta olan Redmi Note 9 serisi akıllı telefonlarının 26 Kasım’da Çin’de piyasaya sürüleceğini açıkladı. Bundan kısa bir zaman sonra, Xiaomi Group Çin Başkanı Redmi markasının Genel Müdürü Lu Weibing, telefonlar hakkında daha fazla ayrıntı açıklamak adına Weibo’ya gitti.

Redmi 7

Şirketin Redmi Note serisinin amiral gemisi seviyesinde akıllı telefonları uygun bir fiyatla sunduğunu ve bu sebeble akıllı telefonlarda kullanılan bazı üst düzey teknolojilerin popüler hale getirilmesinde etkili olduğunu sözlerine ekledi .

Bu başarılı ürün serisinin arkasındaki felsefeyi açıklayan Lu Weibing , şirketin kullanıcılara% 20’lik bir maliyetle% 80 amiral gemisi deneyimi sunmayı hedeflediğini ve Redmi için işe yarayan stratejinin bu olduğunu ekliyor.

Redmi Logo - LogoDix

Şirketin iddialarını desteklemek adına etkileyici rakamları da bulunmaktadır. Şirket, ürünlerinin kullanıcılar tarafından iyi karşılandığını ve şirketin stratejisinin işe yaradığını doğrulayarak piyasada Redmi akıllı telefonlarından 140 milyondan fazla satmayı başardı .

DAHA FAZLA HABER İÇİN Resimlink

GOOGLE NEWS’DE BİZİ TAKİP ETMEK İÇİN TIKLA!

Redmi Note Serisi,% 20 Maliyetle% 80 Amiral Gemisi Deneyimi Sunar yazısı ilk önce Teknoloji Haberleri - En güncel Teknoloji Haberleri, Telefon incelemeleri Sitesi üzerinde ortaya çıktı.




Yapay Zekâ Araştırmacıları, Oyuncuların Zaaflarını Tarıyor
Yapay Zekâ Araştırmacıları, Oyuncuların Zaaflarını Tarıyor

Google'ın ana şirketi Alphabet bünyesindeki yapay zekâ şirketi olan DeepMind'dan araştırmacılar, oyuncuların zaaflarını araştırarak bunlara en iyi karşılığı verecek yapay zekâyı...

Çernobil, Bir Oyunda Yeniden Oluşturuluyor
Çernobil, Bir Oyunda Yeniden Oluşturuluyor

Steam’in en çok satan oyunlarından biri olan Chernobylite, ilginç bir özelliğe sahip olduğunu doğruladı. Oyun geliştiricileri, 1986’da gerçekleşen Çernobil nükleer felaketinden sonra...

Çocuklardaki Göz Hastalığını Tespit Edebilen Mobil Uygulama
Çocuklardaki Göz Hastalığını Tespit Edebilen Mobil Uygulama

Göz hastalıkları, tespit edilemediğinde ya da erken semptomları göz ardı edildiğinde çok daha kötüye gidebiliyor. Uzmanlar, göz hastalıklarının tespitinin kolaylaşması için CRADLE ...