5G Teknolojisi İlk Olarak Bolu'da Hizmete Girecek

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, 5G teknolojisinin 2020 yılından itibaren Bolu'da ve sonrasında da bazı önemli merkezlerde hizmete gireceğini açıkladı.


Bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Bolu'ya giden ve buradaki Güney Çevre Yolu Şantiyesi’nde incelemelerde bulunan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, basına kapalı olarak gerçekleştirilen toplantının ardından önemli açıklamalarda bulundu.

Fiber optik altyapısının geliştirilmesine katkıda bulunmaya devam edeceklerini belirten Turhan, 5G teknolojisiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Turhan, "Ülkemizde şu anda 4.5 G hizmet seviyesinde bir altyapımız var. 74 milyon adet abonemiz 4.5G hizmetinden faydalanıyor. Ama biz bununla da yeterli kalmayacağız. Önümüzdeki süreçte, 2020 yılında 5G hizmetini İnşallah Bolu’da ve ülkemizin önemli merkezlerinde hizmete sunacağız” ifadelerini kullandı.

Hatırlarsanız Turkcell, geçtiğimiz yıl Türkiye'de ilk kez 5G teknolojisinin deneyimlenmesini sağlamıştı. O haberimize de hemen aşağıdan ulaşabilirsiniz.




Evet arkadaşlar tekrar hatırlatmak isterim ki forumlarda, sosyal medya paylaşımlarınızda, blogunuzda veya websitenizde resim yüklemek ve ya resim paylaşmak için buraya tıklayabilirsin. Sınırsız resim yükeyebilir ve resim paylaşabilirsin.




macOS Mojave'nin İlk Betası Geliştiriciler İçin Yayımlandı
macOS Mojave'nin İlk Betası Geliştiriciler İçin Yayımlandı

Apple, macOS Mojave'nin bir önceki güncellemesinin ardından, hata düzeltmelerine odaklanılan ilk beta sürümü olan 10.14.4'ü geliştiriciler için sundu.

Dünyanın en sevilen RPG Oyunları : 2020 Önerileri 2021
Dünyanın en sevilen RPG Oyunları : 2020 Önerileri 2021

RPG Türü oyunlar eskiye kıyasla daha az oyuncuya hitap etse de hala binlerce insanın severek oynadığı oyun türlerinin arasında bulunuyor. Şu dönemde MOBA, Battlegrounds, Fps ve MMORPG ...

Huawei, Yeni Dosya Paylaşım Servisi Huawei Share'i Tanıttı
Huawei, Yeni Dosya Paylaşım Servisi Huawei Share'i Tanıttı

Bugün Barselona'daki MWC 2019 lansmanında sahne alan Çinli teknoloji devi Huawei, henüz kongre başlamadan ilk sürprizini yeni bir dosya paylaşım servisi tanıtarak yaptı. Tek dokunuşla...