Epic Games'e Geçen Rocket Leage Bombardımana Tutuldu

1 Mayıs tarihinde Epic Games bünyesine giren Rocket League, bu geçişin ardından Steam üzerinden kötü yorum bombardımanına tutuldu.


Epic Games ve Pysonix, geçtiğimiz günlerde Rocket League oyununun sahibi stüdyonun Epic Games bünyesine dahil edildiğini açıkladı. Önceki olaylardan da tahmin edilebileceği üzere bu işlem birçok kişinin hoşuna gitmedi. Özellikle oyunun Steam’den kaldırılıyor olması da birçok olumsuz yorum aldı.

Bu açıklamanın ardından oyunun Steam’de bulunan son yorumlarına bakıldığı zaman oyunun ortalama skorunun tam tersi bir sonuç ortaya çıkıyor. Rocket League, ortalamada ‘oldukça olumlu’ olarak oylanmışken yaklaşık son 3.000 negatif yorumun 1 Mayıs’tan sonra atıldığını göreceksiniz. Pysonix’in Epic Games tarafından satın alındığını açıkladığı tarihin de 1 Mayıs olduğunu hatırlatmakta fayda var.

Steam üzerinden oyuna gelen yorumların birçoğu, oyunun bu tarihten sonra oynanılamayacak bir hale geleceğinden bahsediyor. Bazı yorumlarda bu hareketin Psyonix için iyi bir gelişim olduğunu söyleyenler olsa da, oyuna Steam üzerinden başlamış birçok oyuncunun bu hareketten kötü etkileneceği belirtildi.

Sizce Rocket League’in Epic Games’e geçmesi oyuncuları nasıl etkileyecek. Fikirlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz.




Fok Dışkısından Çıkan USB'nin Sahibi Aranıyor
Fok Dışkısından Çıkan USB'nin Sahibi Aranıyor

Bilim insanları, fok atıklarından çıkan ve hala çalışır durumdaki USB belleğin sahibini bulmaya çalışıyorlar. ...

Fiyatları Cep Yakan Apple MacBook’lara 7 Sağlam Alternatif
Fiyatları Cep Yakan Apple MacBook’lara 7 Sağlam Alternatif

Son zamanlarda fiyatları tavan yapan MacBook’lar, kullanıcıları diğer bilgisayar çözümlerine itiyor. Peki elimizde hangi seçenekler var? ...

iPhone katlama konsepti şık bir gelecek sunuyor 2021
iPhone katlama konsepti şık bir gelecek sunuyor 2021

Alexandrov’un Studio for ConceptsiPhone, Svyatoslav Alexandrov tarafından oluşturulan bir konsept videosu, Apple katlanabilir trende atlarsa neler olabileceğini gösteriyor. Bu konseptte,...