OnePlus 7T Pro'ya Ait Olduğu İddia Edilen Görüntü

OnePlus; 3, 5 ve 6 serilerini piyasaya sürdükten bir süre sonra cihazlarını T markası altında güncelleyerek tekrar sattı. Şimdi ise sıra 7 serisine gelmiş gibi duruyor. Weibo’da ortaya çıkan görüntüler, OnePlus’ın yeni amiral gemisi OnePlus 7T Pro’ya ait olabilir.


OnePlus 3, OnePlus 5 ve OnePlus 6 modelleri piyasaya sürüldükten sonra cihazlar oldukça beğenildi. Şirket, bu modellerini “T” markası altında yeniden pazarladı ve şimdi de yeni bir T markalı akıllı telefon hazırlıyor gibi görülüyor. İddialara göre bu yeni cihaz OnePlus 7T Pro.

Bu haber, hem OnePlus 7T hem de OnePlus 7T Pro’nun bu yılın ilerleyen zamanlarında çıkabileceğini bizlere söylese bile bu durum, sadece OnePlus 7 Pro’nun güncellenmesi şeklinde de olabilir. Yeni modellerle birlikte ne tür yeniliklerin geleceği henüz belli değilse de güncellenmesi beklenen en önemli unsur, telefonun işlemcisi.

oneplus 7t pro

OnePlus, OnePlus 3T modeliyle Snapdragon 820 işlemcisini Snapdragon 821 olarak değiştirdi. Şirket, OnePlus 5T ve 6T modellerinde herhangi bir işlemci değişikliğine gitmedi çünkü telefonların tekrar piyasaya sürüldüğü sırada Qualcomm, piyasaya yeni bir işlemci sunmamıştı. OnePlus 7 ve OnePlus 7 Pro ise Snapdragon 855 işlemcileriyle tanıtıldı. Temmuz ayında Snapdragon 855 Plus modeli işlemcisini piyasaya süren Qualcomm’un bu yeni işlemcilerini OnePlus 7T serisinde görmek muhtemel.

Çin sosyal ağı olan Weibo’da yayınlanan görsellerde ise OnePlus 7T olduğu iddia edilen prototipler görülüyor. Görüntüdeki telefon, OnePlus 7’de olduğu gibi herhangi bir çentik veya kamera için ayrılmış bir alan olmadan kavisli bir tam ekrana sahip. Bununla birlikte çerçevelerin boyutunda veya açılır kamera sisteminde herhangi bir değişiklik olup olmadığı ise belli değil çünkü görüntüdeki cihazın etrafını tamamen gizleyen bir kılıf bulunuyor.

oneplus 7

Max J tarafından sağlanan bilgilere göre ise söz konusu görüntüdeki cihaz eski bir prototip. Daha yeni prototipler olduğunu söyleyen Max J, son zamanlarda cihaz üzerinde bazı fiziksel değişikliklerin yapılabilmiş olabileceğini söylüyor. OnePlus’ın yeni amiral gemisi, tahminen Kasım ayında karşımıza çıkacak. Bu yüzden ortaya çıkan bu görüntülerin telefonun finalden çok da uzak olmadığı düşünülüyor.

OnePlus 7T Pro'nun arkası resimde görünmese de normal modellerde kullanılan üçlü kamera sisteminin devam edeceği düşünülüyor ancak elbette rekabetten geri kalmamak için kamera performansında iyileştirme yapılacaktır. Bu iyileştirmelerden ön kamera sistemi de nasibini alabilir.

Önceki lansman tarihlerine bakıldığında, hem OnePlus 7T hem de OnePlus 7T Pro'nun 29 Ekim günü duyurulacağı ve 1 Kasım günü piyasaya sürüleceği tahmin ediliyor. Maliyetlerle ilgili olarak OnePlus, genellikle fiyatlarını nesil başına 20-30 dolar artırmaktadır. Bu durum, OnePlus 7T Pro’nun yurt dışında 699 dolardan başlayabileceği anlamına gelirken standart OnePlus 7T’nin Avrupa'da 579 euroya mal olabileceği anlamına geliyor.




Samsung Galaxy Fold'un Kullanım Detayları Ortaya Çıktı
Samsung Galaxy Fold'un Kullanım Detayları Ortaya Çıktı

Galaxy Fold'a erkenden sahip olabilen bir kullanıcı, cihaz ile ilgili deneyimlerini ve merak edilen bazı konuları açıkladı. ...

Yeni  Final Fantasy VII İçin Efsane Bir Fragman Yayımlandı
Yeni Final Fantasy VII İçin Efsane Bir Fragman Yayımlandı

Ünlü RPG oyunlarından Final Fantasy'nin 7. sürümü yenilenerek piyasaya sürülecek. Üzerinde pek çok söylentinin olduğu ünlü oyun hakkında yeni gelişmeler mevcut. Oyunun yapımcı...

Sony, Ateş Pahasına Sattığı Yeni Tam Çerçeve Lensi Duyurdu
Sony, Ateş Pahasına Sattığı Yeni Tam Çerçeve Lensi Duyurdu

Japon teknoloji devi Sony, fiyatıyla eleştirileri de beraberinde getiren biri en üst kalite olmak üzere iki yeni lensini duyurdu. ...