Nokia 8110 İçin Yeni Bir WhatsApp Sürümü Yayınlandı

Nokia'nın efsanevi 'muz telefonu' 8110 geçtiğimiz yıl yeniden piyasaya sürülmüştü. Cihaz, şimdi en popüler uygulamalardan biri olan WhatsApp'a kavuşuyor.


'Muz telefon' olarak da bilinen Nokia 8110 4G, belki de cihaz için yayımlanan en popüler uygulamalardan birine nihayet kavuşuyor. KaiOS tabanlı ilginç sarı telefonların sahipleri için sonunda WhatsApp'ı kullanmak mümkün oluyor.

MWC 2018'de ilan edilen Nokia 8110 4G'nin geri dönüşü tartışmaları da berbaberinde getirmişti. Çoğunlukla ikinci bir telefon olarak hedeflenen 8110, nostaljik sebeplerle daha çok yaşlı bir topluluğa hitap etti.

Bununla birlikte, 8110 4G'nin işlevselliği, iOS ve Android platformlarındaki yaygın uygulamaların bulunmaması nedeniyle sınırlıydı. Cihaz için çıkarılan yeni bir WhatsApp sürümü, satışları arttırmak adına bir düzenleme olarak düşünülmüş olabilir.

WhatsApp, pek çok benzeri telefon görüşmeleri ve yazılı mesajlar için temel bir ihtiyaç. Ve bu cihazın kullanıcıları, artık ana akıllı telefonlarından zaman zaman uzaklaşma şansına sahip olabilir ve Nokia 8110 4G cihazını yanlarında taşıyabilirler.

KaiOS'ta zaten mevcut olan diğer uygulamalar arasında Google Haritalar, Facebook ve Twitter bulunuyor. Artık WhatsApp da Nokia 8110'daki KaiOS mağazasından indirilebilir durumda. Uygulamada yazılı mesajlaşma ve fotoğraf / video gönderme sorunsuz çalışıyor ancak cihaz, WhatsApp üzerinden şu anda sesli mesajlaşma veya aramaları desteklemiyor.




Evet arkadaşlar tekrar hatırlatmak isterim ki forumlarda, sosyal medya paylaşımlarınızda, blogunuzda veya websitenizde resim yüklemek ve ya resim paylaşmak için buraya tıklayabilirsin. Sınırsız resim yükeyebilir ve resim paylaşabilirsin.




Kısa Süreliğine Ücretsiz 6 iOS Oyun ve Uygulama
Kısa Süreliğine Ücretsiz 6 iOS Oyun ve Uygulama

iOS kullanıcıları için hazırladığımız ücretsiz uygulamalar listelerinin bir yenisi ile karşınızdayız. Toplam değeri 44 TL olan, kısa süreliğine ücretsiz 6 iOS oyun ve uygulamayı...

Apple Music'in Android Uygulamasına Chromecast Desteği Geldi
Apple Music'in Android Uygulamasına Chromecast Desteği Geldi

Popüler çevrimiçi müzik dinleme platformları arasında yer alan Apple Music, en sonunda Android cihazlar için sunduğu hizmetinin kapsamını da genişletmeye başladı. Uygulamaya yapılan...

PlanetSide Arena'nın Çıkış Tarihi Mart Ayına Ertelendi
PlanetSide Arena'nın Çıkış Tarihi Mart Ayına Ertelendi

PlanetSide Arena oyununun daha önce 29 Ocak tarihinde piyasaya sürüleceği açıklanmıştı. Oyunun geliştiriciliğini ve yayıncılığını üstlenen Daybreak Game Company, Steam sayfası...