Sony, Temmuz Ayının PS Plus Oyunlarında Değişiklik Yaptı

Sony, temmuz ayının PS Plus oyunlarında değişiklik yaparak PES 2019 yerine Detroit: Become Human’ı ekledi. Detroit’e ek olarak bu sefer Heavy Rain de geldi.


Sony, bu ayın PlayStation Plus oyunlarında değişikliğe gitti. Daha önceden duyurulan Konami’nin PES 2019'un yerini, Quantic Dream’in Detroit: Become Human oyunu aldı. Bunun yanına ek olarak ise yine Quantic Dream’in oyunu olan Heavy Rain de temmuz ayının oyunları arasına girdi.

PlayStation Plus aboneleri hâlâ Aquiris Game’in geliştirdiği retro macera yarış oyunu olan Horizon Chase Turbo’ya sahip olabilecek. Sony’nin Detroit: Become Human’ın Digital Deluxe sürümünü vermesiyle beraber oyuncular, aynı zamanda bu ay içinde Heavy Rain’i oynayabilecekler.

Sony, bu ayın PS Plus oyunlarında neden son dakika değişikliği yaptığının sebebini açıklamadı. Şirket, PS Plus oyun listesi değiştirme olayını çok nadiren yaparken temmuz ayının PlayStation Plus oyunları, 2 Temmuz itibariyle indirmeye açık olacak. O tarihte haziran ayının oyunlarının da PlayStation Plus bünyesinden çıkacağını hatırlatalım.




Apple AirPodslar Android Telefonlarda Nasıl Kullanılır?
Apple AirPodslar Android Telefonlarda Nasıl Kullanılır?

Apple AirPods kulaklıkları, iPhone'lar dışında Android cihazlarla kullanmak da oldukça kolay. ...

Yeni Vivo Akıllı Telefonun Tüm Özellikleri Ortaya Çıktı
Yeni Vivo Akıllı Telefonun Tüm Özellikleri Ortaya Çıktı

Akıllı telefon sektöründeki cihaz sayısı her geçen gün artıyor. Sektörde söz sahibi olan şirketlerden Vivo da bu sayıyı artıracak yeni bir akıllı telefon üzerinde çalışıyor....

Ön muhasebe nedir? 2021
Ön muhasebe nedir? 2021

İşletmelerin temel muhasebe işlemlerini izlemektir. Ön muhasebe işletmenin parayla dile getirilen işlemlerini başka bir deyişle, işletmenin nakit parası, stokları, müşterileri,...