İnstagram İçin Video Düzenleme Uygulamaları - Android ve iOS

Instagram, günümüzde milyonlar tarafından kullanılan bir uygulama. Biz de sizler için Instagram’a yükleyeceğiniz videoları düzenleyebileceğiniz uygulamaları derledik.


Android ve iOS platformları üzerinde, Instagram videoları hazırlamak için kullanabileceğiniz ücretsiz uygulamaları sizlerle paylaşacağımız yazımıza hoşgeldiniz. Listemizde çok sayıda konu hakkında size yardımcı olabileceğini düşündüğümüz uygulamalar var. Lafı daha fazla uzatmadan gelin listemize geçelim.

Horizon Camera:

Instagram’a bir hikaye atarken, videonun dikey konumda çekilmemesi büyük bir sorun yaratıyor. Horizon Camera, bu sorunu ortadan kaldırarak, telefonunuz yatay vaziyetteyken bile, dikey videolar çekmenize olanak tanıyor. Bu videoları filtreyle çekebildiğiniz gibi, aynı zamanda uygulama içinden telefonunuza da kaydedebiliyorsunuz.

Boomerang:

Boomerang videolar Instagram’da oldukça popüler. Bu tarz videolar aslında Instagram uygulaması içinden de çekilebiliyor. Ancak Boomerang uygulaması bu videoların hızını da ayarlamanıza olanak sağlıyor.

Apple Clips.

Apple tarafından geliştirilen bu uygulama, kullandığınız filtreleri, videoyu çekerken gerçek zamanlı olarak görmenize olanak sağlıyor. Yapay zekası, siz konuşurken ne söylediğinizi anlıyor ve otomatik olarak altyazı ekliyor. Efekt ve filtre kütüphanesi oldukça zengin bir uygulama olan Apple Clips, yalnızca iOS platformu üzerinde çalışıyor.

FilmoraGo:

.

Listedeki çoğu uygulamalara göre daha profesyonel sonuçlar almanıza olanak sağlayan FilmoraGo, çektiğiniz videonun içeriği fark etmeksizin, sizin için doğru efektlere sahip. Neredeyse bilgisayardaki düzenleme programlarını aratmayan FilmoraGo, her ne kadar Android ve iOS için olsa da, iOS versiyonu daha kısıtlı özelliklere sahip.

Quik:

GoPro’nun üreticileri tarafından geliştirilmiş bir uygulama olan Quik, GoPro videolarının yanı sıra, normal videolarınızı da düzenlemek için kullanabileceğiniz bir uygulama. Bir kolaj hazırlamak için kullanabileceğiniz en hızlı uygulamalardan biri olan Quik, ücretsiz versiyonunda bile çok sayıda efekt kullanmanıza olanak tanıyor.

Lapse It:

Zaman atlamalı video çekmeyi sevenler için oldukça başarılı bir uygulama olan Lapse It, galerinizdeki videoları da zaman atlamalı videolar haline getirebiliyor. Hatta ortada zaman atlamalı olarak işlenmiş bir videoya arka plan müziği eklemek ya da videoyu kırpmak gibi düzenlemeler yapmanıza da olanak tanıyor.

Foodie Camera:

Eğer yemeklerinizin fotoğraflarını ya da videolarını çekmeyi seviyorsanız bu uygulama sizler için. Yemek görselleri için optimize edilen bu uygulama, kullanacağınız filtreleri canlı olarak test etmenize de izin veriyor.

Adobe Premiere Clip:

Sunduğu özelliklerle, listedeki diğer uygulamaların önüne geçen Adobe Premiere Clip, sunduğu ‘Otomatik’ ve ‘Gelişmiş’ isimli iki modla birlikte, video üzerinde tam olarak istediğiniz kadar düzenleme fırsatı tanıyor.

KineMaster:

Tercihen yüksek segment telefonlarla kullanılması önerilen KineMaster, videonuzda çok sayıda efekt kullanmak istiyorsanız tam size göre. Videolarınızda katmanlı düzenlemelere gitmenize olanak tanıyan KineMaster, aynı zamanda cihazınız destekliyorsa 4K videoları 30 FPS olarak dışa aktarmanıza izin veriyor.

Magisto:

Geliştiricileri tarafından ‘akıllı video düzenleyici’ olarak tanımlanan Magisto, birden fazla fotoğrafı ya da videoyu bir araya getirmek isteyenler için büyük kolaylıklar sağlıyor. Bir araya getirmek istediğiniz içerikleri seçtikten sonrasını kendi halleden uygulama, ücretsiz versiyonunda düzenleme üzerinde kullanıcıya pek fazla söz hakkı vermiyor.




Evet arkadaşlar tekrar hatırlatmak isterim ki forumlarda, sosyal medya paylaşımlarınızda, blogunuzda veya websitenizde resim yüklemek ve ya resim paylaşmak için buraya tıklayabilirsin. Sınırsız resim yükeyebilir ve resim paylaşabilirsin.




Intel’in İlk 4.0 GHz’lik Pentium İşlemcisi Satışa Çıktı
Intel’in İlk 4.0 GHz’lik Pentium İşlemcisi Satışa Çıktı

Dünyanın en büyük işlemci üreticisi Intel, Pentium ailesinin ilk 4.0 GHz’lik üyesini resmi olarak tanıtmaya hazırlanıyor. Ürün bazı sitelerde satışa çıktı. ...

Final Fantasy VII’nin İkonik Artwork’ü Yenilendi
Final Fantasy VII’nin İkonik Artwork’ü Yenilendi

Square Enix, efsanevi oyunu Final Fantasy VII’nin Kuzey Amerika’daki 22. yıldönümünü kutluyor. Square Enix bu kutlamalar sırasında, oyunun ikonik artworkünü yeni gelecek Final Fantasy...

Huawei, Tek Dokunuşla NFC Desteği Sunan Router'ını Tanıttı
Huawei, Tek Dokunuşla NFC Desteği Sunan Router'ını Tanıttı

Huawei yeni ürünlerini tanıtmaya tüm hızıyla devam ediyor. Çinli elektronik devi, tek dokunuşla NFC desteği sunan Huawei A2 Wi-Fi Router'ı teknik özellikleri ve fiyatıyla tanıtı. Evet...