Oyun Önerisi: Haftanın En Dikkat Çekici 5 Android Oyunu

Android işletim sistemine sahip akıllı telefon kullanıcıları için 5 oyunluk taze bir öneri listesi hazırladık. Haftalık oyun tavsiyeleri listemize hoş geldiniz.


Artık her hafta oyun ve uygulama tavsiyelerimizle akıllı telefon kullanıcılarını seçim derdinden kurtaracak ve yeni özellikleri keşfetmenizi, teknolojiyi deneyimlemenizi sağlayacağız.

Bu liste sürekli güncellenmektedir, dilerseniz tarayıcınızda ya da Webtekno mobil uygulamamızda favorilerinize kaydedebilirsiniz. Ayrıca, yılın en iyi Android oyunları listemize de göz atabilirsiniz.

ChessFinity:

Bildiğimiz satranç oyununa yeni bir soluk getiren ChessFinity, adından da anlaşılabileceği üzere sonsuz koşu oyun tarzını satranç ile birleştiriyor. Geleneksel satranç tahtasının üzerinde ucu bucağı olmayan bir deneyim sunan ChessFinity, öğrenmesi kolay olmasına rağmen ustalaşması zor bir oyun. Oyunun ana amacı klasik satranç kurallarını kullanarak sonsuz yolda ilerlemek ve puanları toplamak. Oyunu Google Play hesabınıza bağladığınız takdirde dünya çapında oyuncularla da yarışabilirsiniz.

Rescue Wings:

Scruffy adında bir köpeğin ana karakteri olduğu Rescue Wings'de amaç, ormanları yangından kurtarmak. Onlarca yangın söndürme uçağı arasından istediğinizi seçerek görevler yapabileceğiniz oyun, tatmin edici grafikleriyle güzel bir görsel şölen sunuyor. Bir yandan sonsuz koşu oyunu olarak da nitelendirebileceğimiz oyun, kaza yapmadan veya bir yangını es geçmeden ilerleme üzerine kurulu. Roket yakıtlı jetler, gizli bombardıman uçakları, UFO'lar ve hatta pervaneli bir avokadoya kadar farklı uçaklarla oynayabileceğiniz oyun, 15 farklı seviyesiyle eğlenceli bir deneyim sunuyor.

Knight Brawl:

Şövalyenizi seçip vahşi ve çılgın gladyatör savaşlarına sürüklenebileceğiniz Knight Brawl; kale çatıları, korsan gemileri ve iki farklı konumda daha çarpışmalara katılma imkanı sunuyor. Oyundaki amaç ise genel olarak karşılıklı çarpışmaları kazanmak ve karşılığında ganimet olarak altınları toplamak. Ardından, topladığınız altınlarla karakterinize yeni kask ve kılıç alabilirsiniz.

Dead Zed:

Henüz resmi olarak yayınlanmayan Dead Zed, şu an için erken erişim sürecinde oynanabiliyor. Bulunduğunuz bölgeyi zombilerden koruyacağınız oyun, online oyun sitelerinde yıllardır bulunuyordu ve bugüne kadar milyonlarca oyuncuya ulaştı. Şimdi ise Dead Zed, Android platformundaki oyuncularla buluşmaya hazırlanıyor.

Train Station 2:

Simülasyon oyunlarını sevenler için oynanabilecek en iyi mobil oyunlardan biri olan Train Station 2 ile dünya çapında bir demir yolu imparatorluğu kurabilirsiniz. Sürprizlerle dolu oyunda gerçek trenlerden esinlenerek tasarlanan trenlerle çeşitli sözleşmeler imzalayıp işleri tamamlayarak imparatorluğunuzu genişletebilirsiniz.

Android cihazlar için haftalık oyun listemizin sonuna geldik. Önümüzdeki hafta görüşmek üzere :)




macOS, Bir Güvenlik Açığıyla Karşı Karşıya
macOS, Bir Güvenlik Açığıyla Karşı Karşıya

Apple, başka bir Gatekeeper güvenlik açığıyla karşı karşıya. Araştırmacı Filippo Cavallarin, saldırganların, izin talebine ihtiyacı olmadan bilgisayara kötü amaçlı yazılım...

OnePlus 7 Pro,  5 Günde 1 Milyon Rezervasyon Aldı
OnePlus 7 Pro, 5 Günde 1 Milyon Rezervasyon Aldı

5 gün önce tanıtılan OnePlus 7 Pro, kısa zamanda çok ilgi çekti. OnePlus 7 Pro, 16...

Snapdragon İşlemciler, 192 MP Kamera Destekliyor
Snapdragon İşlemciler, 192 MP Kamera Destekliyor

2018 ve 2019 model orta ve üst seviye Snapdragon işlemcilerinin ürün sayfalarını güncelleyen Qualcomm, işlemcilerin tek kamerada 192 megapiksele kadar destek verdiğini duyurdu. ...