EEC Dosyalamaları Yeni iPadlerin Geleceğini Gösteriyor

Apple, Avrasya Ekonomi Komisyonu (EEC) veri tabanında iki adet yeni iPad model numarası dosyaladı. Bu modeller, yakın zamanda dosyalanan 5 iPad modelinin üzerine eklendi.


ABD teknoloji devi Apple, önümüzdeki sonbaharda yeni iPad modelleri çıkarmayı planlıyor olabilir. Bu ayın başlarında Avrasya Ekonomi Komisyonu’nda dosyalanan 5 iPad modelinin üzerine Apple, yeni iki model daha listeledi. 

Yeni iPad

MySmartPrice raporlarına göre bugün eklenen iki model de dahil olmak üzere yedi modelin hepsi stok olarak iOS 13’ü çalıştıracak. Bu da Apple’ın en son işletim sistemi sürümünü bu modellerle birlikte gönderebileceğini gösteriyor ve bu da tabletlerin sonbahar aylarında gelmesi anlamına geliyor. 

iPad

Dosyalanan iki yeni model, A2200 ve A2232 model isimlerine sahip ve ikisi de aynı klasör altında dosyalandı. Bu da bizlere bu iki modelin benzer olacağını gösterir nitelikte. Bunlardan önce dosyalanan modeller ise sırasıyla A2197, A2228, A2068, A2198 ve A2230 model isimlerini taşıyor. Bu dosyalamalardan A2197 ve A2228 bir klasör altında, diğer üç model ise ayrı bir klasör altında toplandı. Bu da toplamda 3 farklı iPad modeli görebileceğimiz anlamına geliyor olabilir. 

EEC dosyalamaları bizlere yalnızca model numaralarını gösteriyor ve Apple’ın nasıl bir şey yayınlayacağı ise yalnızca bizlerin tahminine kalıyor. Bazı söylentiler yeni modellerin 10.2 inçlik iPad modelleri olacağını ve 9.7 inçlik iPad Pro modellerinin yerine geleceğini belirtiyor. Apple, bu yıl iPad Air ve iPad mini’leri piyasaya sürdü. Bu yüzden bu modellerin yerine bir model gelmesi pek de mümkün gözükmüyor.  




Google Haritalar ile Radar Noktaları Görülebilecek
Google Haritalar ile Radar Noktaları Görülebilecek

Google Haritalar'a yeni bir özellik daha geldi. Bu yenilikle birlikte artık yolculuk sırasında radar cezası alma ihtimaliniz azalacak. ...

Ekran Kartı Alırken Nelere Dikkat Etmelisiniz?
Ekran Kartı Alırken Nelere Dikkat Etmelisiniz?

Toplama PC kurarken hangi ekran kartını seçeceğiniz konusunda ufak bir rehber niteliğindeki haberimizi sizlere sunuyoruz. ...

Xiaomi ABD’ye ‘Kara Liste’ Davası Açtı! 2021
Xiaomi ABD’ye ‘Kara Liste’ Davası Açtı! 2021

Geçtiğimiz günlerde görevi devreden Donald Trump‘ın Xiaomi için kara liste kararına imzalaması gündeme bomba gibi düşmüştü. Huawei hemen hemen 1 senedir Google uygulamalarına ve...