İddia: iPhone 11 ve iPhone 11 Pro, 10 Eylül'de Tanıtılacak

2019 model iPhone'ların tanıtım tarihi için yeni bir iddia daha ortaya atıldı. İddiaya göre iPhone 11 ve iPhone 11 Pro, 10 Eylül 2019 tarihinde tanıtılacak ve 20 Eylül'de satışlarına başlanacak.


iPhone 11’in tanıtım tarihiyle ilgili ortaya atılan iddialar durmak bilmiyor. Daha geçtiğimiz haftalarda cihazın 20 Eylül’de tanıtılacağına dair bir söylenti ve hemen ardındansa 12 Eylül’de tanıtılacağına dair yeni bir iddia ortaya atılmıştı. Bu tarihler bir yana dursun, yeni çıkan söylentiler, cihazın beklenenden daha erken geleceğini gösteriyor.

Son çıkan sızıntılar, iPhone 11’in tanıtım tarihi olarak 10 Eylül 2019'u işaret ediyor. Apple, tüm dünyanın beklediği etkinliğini 10 Eylül Salı günü yapacak gibi görünüyor. Yeni tarihe, iOS 13’ün beta sürümünde bulunan bir ekran görüntüsünden yola çıkılarak varıldı. Şüpheli bir şekilde "HoldForRelease" adı verilen resim, varsayılan uygulama düzeni ve duvar kağıdına sahip yeni kurulan bir iPhone ana ekranını gösteriyor. Güncel tarihi gösteren Apple Takvim uygulamasıysa tarih olarak 10 Eylül Salı gününü gösteriyor.

iPhone 11 Tanıtım Tarihi

iPhone 11’lerin 20 Eylül 2019 tarihinde ön siparişlere açılacağı da güçlü iddialar arasında yerini alıyor. Yani, Apple'ın tipik olarak yeni iPhone'unu dünya çapındaki mağazalarda piyasaya sürülmeden yaklaşık 10 gün önce sahneye çıkardığı göz önüne alındığında, bir kez daha yeni model cihazların tanıtım tarihi olarak 10 Eylül işaret ediliyor.

Geçen yıl da benzer bir senaryo yaşanmıştı

iPhone XS

Geçen yıl iOS beta test cihazları, 2018 model iPhone cihazların tanıtım tarihine dair benzer bir ekran görüntüsü bulunduruyordu. iOS 12 beta sürümünde, cihazlarda 12 Eylül tarihli varsayılan bir ekran kağıdı yer alıyordu. Sonucunda, 2018 model iPhone'lar, gerçekten 12 Eylül 2018 tarihinde tanıtılmıştı.

Bunların sadece iddiadan ibaret olduğunu tekrar hatırlattıktan sonra, iPhone 11 ailesinin tanıtımına çok az bir süre kala şirketten tanıtım tarihine dair resmi açıklamanın gelmesi de yakındır diyebiliriz.




Xiaomi, 10000 mAh’lik Black Shark Powerbank’ini Tanıttı
Xiaomi, 10000 mAh’lik Black Shark Powerbank’ini Tanıttı

Xiaomi, mobil oyuncuları çok mutlu edecek powerbank’ini tanıttı. 18 W hızlı şarj desteği sunan powerbank, fiyatıyla da beğeni topladı. ...

Google Chrome, Sekme Önizlemesi Özelliğini Alıyor
Google Chrome, Sekme Önizlemesi Özelliğini Alıyor

Onlarca sekme açtığınız zamanlarda aradığınız sekmeyi bulmak fazlasıyla zor olabiliyor. Chrome da bunu fark etmiş olacak ki yeni özelliğiyle birlikte sekme önizlemesi özelliğini...

Meryem Uzerli, Netflix Dizisi Dark İçin Görüşmelere Başladı
Meryem Uzerli, Netflix Dizisi Dark İçin Görüşmelere Başladı

Dijital yayın platformu Netflix’in en sevilen serilerinden biri olan Dark’ın yeni sezonunda tanıdık bir yüzü izleyebiliriz. Adını Muhteşem Yüzyıl ile duyuran Meryem Uzerli’nin Alman...