Google Pixel 4 XL, En İyi Telefon Ekranına Sahip

DisplayMate, geçtiğimiz gün tanıtılan Google Pixel 4 XL’ın ekranına A+ derecesini verdi. DisplayMate üzerinde alınabilecek en yüksek puana layık görülen Google Pixel 4 XL, geçtiğimiz gün New York’ta düzenlenen etkinlikte tanıtılmıştı.


Google’ın yeni amiral gemisi telefonları Pixel 4 ve Pixel 4 XL, heyecanlı bir bekleyişin ardından gün yüzüne çıktı. Yeni Pixel serisinin büyük abisi Pixel 4 XL, akıllı telefon ekranlarının değerlendirilmesi alanında sektör lideri olan DisplayMate’ten A+ almayı başardı. 

iPhone 11 Pro Max, OnePlus 7 Pro ve Samsung Galaxy S10 ile aynı derecelendirme puanına layık görülen Google Pixel 4 XL, 6.3 inç AMOLED Quad HD+ ekranında, 3040 x 1440 piksel çözünürlük ve 90Hz yenileme hızı sunuyor. Amiral gemisi ayrıca pil tüketimini en aza indirmek için yenileme hızını otomatik olarak 90 ila 60Hz arasında ayarlama imkanı da veriyor.

pixel 4 XL

Google Pixel 4 XL, geçtiğimiz yıl tanıtılan selefi Pixel 3 XL’a göre yüzde 10 daha yüksek maksimum parlaklığı, renk doğruluğu ve ekran gücü verimliliği sağlıyor. DisplayMate, Pixel 4 XL ekranının “görsel olarak kusursuz” olduğunu söylüyor. 90Hz ekran yenileme hızına sahip olan akıllı telefon, kullanıcı arayüzü animasyonları ve video oynatımı konusunda çok daha efektif bir deneyim sunuyor.

DisplayMate üzerinde alınabilecek en yüksek puana layık görülen Pixel 4 XL’ın diğer özelliklerden de bahsetmemek olmaz. Gücünü Qualcomm Snapdragon 855 yonga setinden alan amiral gemisi, 6GB RAM ve 128GB depolama alanı ile geliyor. 

Kutusundan Android 10 işletim sistemi ile çıkan Pixel 4 XL,12.2MP ana sensör ve 16MP telefoto lensinden oluşan çift arka kamera kurulumuna ev sahipliği yapıyor. 
Cihazın ön yüzünü çevirdiğinizde ise özçekimler ve görüntülü arama için 8 megapiksel çözünürlüklü bir kamera ile karşılaşıyorsunuz. 18W hızlı şarj destekli 3.700mAh bataryadan beslenen Google Pixel 4 XL, USB Type-C portu ile geliyor.

Google Pixel 4 XL teknik özellikleri:

  • Snapdragon 855 işlemci
  • 6GB RAM 
  • 128GB dahili depolama alanı
  • 6.3 inç AMOLED QuadHD ekran (1440 x 2960 ​​piksel çözünürlük -  522 PPI)
  • 12.2MP + 16MP çift kamera kurulumu
  • 8MP ön kamera
  • 3700mAh batarya
  • Android 10 



Evet arkadaşlar tekrar hatırlatmak isterim ki forumlarda, sosyal medya paylaşımlarınızda, blogunuzda veya websitenizde resim yüklemek ve ya resim paylaşmak için buraya tıklayabilirsin. Sınırsız resim yükeyebilir ve resim paylaşabilirsin.




Oppo'nun Yeni Kızaklı Telefon Tasarımını Gösteren Patent
Oppo'nun Yeni Kızaklı Telefon Tasarımını Gösteren Patent

Oppo geçtiğimiz sene kaydırma mekanizmalı cihazı Find X'i tanıtmış ve sektörde bir akım başlatmıştı. Şimdiyse ortaya çıkan yeni bir patent, şirketin yeni bir kaydırma mekanizması...

Sokak Lambasıyla İnternet Bağlantısı Sunan Teknoloji: Lo-Fi
Sokak Lambasıyla İnternet Bağlantısı Sunan Teknoloji: Lo-Fi

İnternet, bugün bize her yerde ve herkes tarafından kullanılıyormuş gibi gelse de aslında dünya nüfusunun sadece yarısı tarafından kullanılıyor. Yani milyarlarca insanın internete...

League of Legends'a 5 Yeni Kostüm Geliyor (Video)
League of Legends'a 5 Yeni Kostüm Geliyor (Video)

League of Legends'a getirilmeye hazırlanılan kostüm paketleri için bir tanıtım videosu hazırlandı. Kostümlerle ilgili olarak herhangi bir bilgi vermeyen Riot Games, videoda gizlenen bir...