Galaxy Fold'a Uygun Kılıflar Ortaya Çıktı

2019'a damgasını vuran katlanabilir telefonlar, kullanıcıları oldukça heyecanlandırmayı başardı fakat akıllarda genel bir soru oluştu; bu telefonların koruması nasıl sağlanacak?


The Verge’den alınan haberlere göre, dünyanın önde gelen telefon aksesuarı markası Spigen, Galaxy Fold’a uygun kılıflar üzerinde çalışmalara başladı. Sitenin haberine göre Spigen, daha resmi olarak duyurulmadan önce bu model için çoktan 20 tane prototip hazırlamıştı. Geçtiğimiz Unpacked etkinliğinde cihazın boyutlarının açıklanmasıyla birlikte, ilk kılıf modellerinin de ortaya çıktığı belirtildi.

Spigen, Galaxy Fold için şu anlık üç tane model çıkarmayı planlıyor: İnce Fit, Ultra Hibrit ve firmanın ünlü Sert Zırh modeli. Kılıflar, termoplastik poliüretan ve polikarbonat maddelerinden oluşturulacak. Peki Spigen, ekranın ortasındaki bükülen yere uygun bir kılıf yapmayı nasıl başaracak? Haberin devamında bahsedilene göre şirket, bu konu hakkında rekabet halinde olduğu firmalara bir avantaj sağlamaması adına fazla detay paylaşmak istemediğini belirtti. Kılıfların, Galaxy Fold'un çıkış tarihi olan 26 Nisan'dan önce piyasaya sürülmesi planlanıyor.

Başka bir haberde ise, yine önde gelen telefon aksesuarı markalarından Zagg’in de katlanabilir cihazlar için kılıflar tasarladığı fakat Galaxy Fold’a önceden erişimleri olmadığı için sürecin yavaşladığı bildiriliyor.

Samsung’un cihaz için bir kılıf çıkarıp çıkarmayacağı konusunda bir bilgi yok. Aksesuar üreticilerinin hangi modellerle karşımıza geleceği ise merak konusu.




Evet arkadaşlar tekrar hatırlatmak isterim ki forumlarda, sosyal medya paylaşımlarınızda, blogunuzda veya websitenizde resim yüklemek ve ya resim paylaşmak için buraya tıklayabilirsin. Sınırsız resim yükeyebilir ve resim paylaşabilirsin.




USB 3.2 Duyuruldu: Değişen Model Numaraları Mevcut
USB 3.2 Duyuruldu: Değişen Model Numaraları Mevcut

Saniyede tam 20GB transfer hızlarına çıkabilen USB 3.2 standardı geliyor. USB IF firması, yeni USB standartları ile birlikte ilginç bir isimlendirme politikası güdecek. ...

Anket Sonucu: İnternet Platformları ve TV Karşılaştırması
Anket Sonucu: İnternet Platformları ve TV Karşılaştırması

Televizyon, daha kullanıcı dostu bir yayıncılık anlayışına sahip olan internet platformlarına yerini bırakmak üzere. Peki kullanıcıların içerikleri izleme alışkanlıkları ne...

Xiaomi Redmi 8 ve Redmi 8A İçin Kernel Kodları Yayınlandı
Xiaomi Redmi 8 ve Redmi 8A İçin Kernel Kodları Yayınlandı

Xiaomi, geçtiğimiz ay içerisinde piyasaya sürdüğü düşük seviyeli akıllı telefonları Redmi 8 ve Redmi 8A modelleri için kernel kaynak kodlarını yayınladı. Cihazların piyasaya...