Kısa Süreliğine Ücretsiz 10 Android Oyun ve Uygulama

Google Play Store indirimlerini takip ederek indirime giren uygulamalar arasından işinize yarayabilecekleri seçip listelediğimiz serimizin yeni bölümüne hoş geldiniz. Bu yazımızda 10 ücretsiz Anroid oyun ve uygulama sizleri bekliyor. Gelin bu haftanın oyun ve uygulamalarına yakından bakalım.


Android cihazların uygulama mağazası Play Store'daki ücretli oyun ve uygulamalar, haftalık indirimlerle kullanıcılara ücretsiz olarak sunulabiliyor. Bu haftanın indirimlerinde ücretsiz olarak indirilebilecek oldukça yararlı uygulamalar, grafikleriyle tatmin edebilecek oyunlar ve bazı kişiselleştirme araçları bulunuyor. İndirimlerin kısa bir süre devam edeceğini ve bu yüzden elinizi çabuk tutmanız gerektiğini hatırlatarak vakit kaybetmeden listemize geçelim.

10. Sketch Me! Pro

Normal fiyatı: 5,09 TL

Popüler XnSketch uygulamasının reklamsız sürümü olan Sketch Me! Pro ile fotoğraflarınızı tek bir dokunuşla sanat eserine dönüştürebilirsiniz. Karikatür veya eskiz çizimlerini sevenlerdenseniz farklı efektlerin yer aldığı Sketch Me! Pro'ya bir şans verebilirsiniz.

9. Ultimate Food Value Diary

Normal fiyatı: 3,99 TL

Aldığınız kiloları vermek için dönemsel bir asistana ihtiyaç duyuyorsanız Ultimate Food Value Diary uygulaması size yardımcı olabilir. Yediklerinizi kaydederek günlük hedeflerinizi de takip edebileceğiniz uygulamada yediğiniz hazır gıdaları listeye eklemek için barkod okuyucu bile bulunuyor. 

8. Augustro Music Player

Normal fiyatı: 0,99 TL

Akıllı telefonunuzdaki dâhili müzik dinleme uygulamasından sıkıldıysanız Augustro Music Player uygulamasıyla farklı bir deneyim yaşayabilirsiniz. Şık arayüzü, dinamik widget'ı, ekolayzer ayarları ve diğer müzik oynatıcılarda bulunan klasik özellikleri kullanımınıza sunan Augustro Music Player'ı aşağıdaki bağlantıdan ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

7. Lecture Notes

Normal fiyatı: 14,99 TL

Okulların açılmasına oldukça kısa bir süre kalmışken böylesine bir not alma uygulaması herkesin ihtiyacını karşılayabilir. Standart not alma uygulamalarına ek olarak sesli ve çizim şeklinde notlar alabileceğiniz Lecture Notes, hızından dolayı yetişemediğiniz derslerde bir numaralı yardımcınız olacak.

6. SkanApp Plus

Normal fiyatı: 33,99 TL

Öğrencilerin sınav dönemlerinde vazgeçilmezlerinden olan tarayıcı uygulamalarının gelişmiş bir versiyonu olan SkanApp Plus, oldukça kolay bir tarama deneyimi vadediyor. Arttırılmış gerçeklik tuşları sayesinde masada bir bölgeye atayabileceğiniz tuş yardımıyla çekim yapabilir aynı zamanda uygulamanın tarama performansını iyileştiren özelliklerinden ücretsiz şekilde yararlanabilirsiniz.

5. Riptide GP: Renegade

Normal fiyatı: 16,99 TL

Grafikleri, oyun mekaniği, oynanışı ve diğer tüm detaylarıyla oyuncuları memnun eden Riptide GP: Renegade ile zırhınızı kuşanarak akan su üzerinde maceraya dâhil olacaksınız. Dünya genelinde 8 rakiple çevrimiçi olarak yarışabileceğiniz bu harika oyun, aynı zamanda Editör Seçimi etiketi taşıyor.

4. Overdrive Premium

Normal fiyatı: 13,99 TL

Aksiyona doyacağınız Overdrive oyununun premium versiyonu olan bu oyunda reklamsız bir oyun deneyimi yaşayacaksınız. İlk 7 günde oyun içi taşları size ücretsiz olarak sunan bu oyunda grafiklerin kalitesi de oyuncuları çeken unsurların başında geliyor. Siz de Overdrive Premium'u aşağıdaki bağlantıdan ücretsiz olarak edinebilirsiniz.

3. How to push the button

Normal fiyatı: 10,99 TL

Bulmaca türündeki oyunlardan keyif alanlardansanız How to push the button, boş zamanlarınızı değerlendirmek için oldukça iyi bir alternatif. Akıllı telefonunuzun farklı özelliklerini kullanarak çözebileceğiniz bulmacalarla zorlu seviyeler arasında keyifli bir yolculuğa çıkabilirsiniz.

2. Dead Bunker 2 HD

Normal fiyatı: 1,39 TL

Aksiyon korku türündeki oyunlara hayranlık duyan takipçilerimizi sevindirecek bu oyunda hikâyeye dâhil olup paralı bir askeri canlandıracaksınız. Gizli laboratuvarlardaki belgeleri arayacağınız oyunun görselleri ve seslerinin iyiliği, oyunu kulaklıkla oynamanız gerektiğine işaret ediyor. Siz de aşağıdaki bağlantıyı kullanarak Dead Bunker 2 HD'yi deneyebilirsiniz.

1. Anum Icon Pack

Normal fiyatı: 9,69 TL

Akıllı telefonunuzdaki ikonlardan sıkıldıysanız Anum Icon Pack, oldukça iyi bir alternatif olabilir. Dairesel tasarımın ön plana çıktığı bu ikon paketine güncellemelerle yeni ikonlar da eklenmeye devam ediyor. 

Google Play Store’un haftalık indirimlerinden ücretsiz olarak indirebileceğiniz oyun ve uygulamaları sizlerle paylaştığımız listemizin sonuna geldik. En beğendiğiniz uygulama ve oyunları yorumlar kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz. İndirimli uygulamaları sizlerle paylaştığımız yazılarımıza önümüzdeki günlerde devam edeceğiz. Kaçırmamak için takipte kalın :)




Meryem Uzerli, Netflix Dizisi Dark İçin Görüşmelere Başladı
Meryem Uzerli, Netflix Dizisi Dark İçin Görüşmelere Başladı

Dijital yayın platformu Netflix’in en sevilen serilerinden biri olan Dark’ın yeni sezonunda tanıdık bir yüzü izleyebiliriz. Adını Muhteşem Yüzyıl ile duyuran Meryem Uzerli’nin Alman...

2018'in En Çok İndirilen Yerli Mobil Uygulaması Belli Oldu
2018'in En Çok İndirilen Yerli Mobil Uygulaması Belli Oldu

Turkcell tarafından yapılan açıklamaya göre BiP, toplamda 34 milyon indirilmeye ulaşarak 2018'in en çok indirilen yerli uygulaması olmuş durumda. ...

Huawei, Android Q Güncellemesi Alacak Telefonlarını Açıkladı
Huawei, Android Q Güncellemesi Alacak Telefonlarını Açıkladı

ABD'nin ticari yasağından sonra Google'ın da Android desteğini kestiği Huawei, şaşırtıcı bir açıklama yaparak Android Q desteğine sahip olacak cihazlarının bir listesini paylaştı. ...