Nokia, 2 Yeni Telefonunu Daha Çıkarmaya Hazırlanıyor

Nokia’nın yeni çıkacak telefonları Nokia 6.2 ve Nokia 7.2 hakkında yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Sırasıyla “Daredevil” ve “Star-Lord” kod adlarıyla isimlendirilen iki telefonun ağustos ayında çıkması planlanıyor.


Nokia’nın orta seviye telefonları hakkında yeni bilgiler almaya devam ediyoruz. Hakkında bir sürü söylenti duyduğumuz Nokia 6.2 ve 7.2 modellerinin yakın zamanda piyasaya sürüleceği söyleniyor. Bir Twitter kullanıcısının bu telefonların ağustos ayının sonlarına doğru piyasaya sürüleceğini söylemesinin üzerine bir başka rapor da nokiapoweruser isimli internet sitesinden geldi. 

Nokiapoweruser’in raporlarına göre bu iki model aynı önceki söylenti gibi ağustos ayında piyasaya sürülecek ancak önceki söylentiden bir fark var. Nokiapoweruser, önceki raporun verdiği raporun aksine telefonların ağustos ayının başlarında piyasaya sürüleceğini söylüyor.  

Bu bilgiler aslında asılsız sayılmaz. HMD Global, Nokia 6.2 ve Nokia 7.2’nin sertifikalarını Hindistan ve Rusya pazarları için aldı. Bu da telefonun yakın zamanda çıkabileceğine işaret ediyor. Şu ana kadar iki modelin piyasaya sürülme tarihleri hakkındaki söylentiler bu yönde. “Daredevil” kod adlı Nokia 6.2 ve “Star-Lord” kod adlı Nokia 7.2’nin teknik özelliklerine gelecek olursak, söylentiler iki telefonun da 48 MP arka kamera ile geleceğini ve 120 derece geniş açılı fotoğraflama özelliğine sahip olacağını söylüyor.  

Nokia 6.2 gücünü Snapdragon 660 yonga setinden alacakken, Nokia 7.2 gücünü Snapdragon 710 yonga setinden alacak. İki telefon da 64 ve 128GB hafıza seçeneği ile gelecek ve ikisi de 400GB microSD kart desteği sunacak. Yine iki telefonun batarya kapasiteleri aynı şekilde 3500mAh olacak. 




Evet arkadaşlar tekrar hatırlatmak isterim ki forumlarda, sosyal medya paylaşımlarınızda, blogunuzda veya websitenizde resim yüklemek ve ya resim paylaşmak için buraya tıklayabilirsin. Sınırsız resim yükeyebilir ve resim paylaşabilirsin.




Intel, Optane Belleklerini SSD'lerin İçine Yerleştirecek
Intel, Optane Belleklerini SSD'lerin İçine Yerleştirecek

SSD'lere alternatif olarak sunulan Optane bellekler çok yakında SSD'lerin bir parçası hâline gelecek. ...

Bugüne Kadar Çıkan Uzay Konulu En İyi 10 Oyun
Bugüne Kadar Çıkan Uzay Konulu En İyi 10 Oyun

Uzay meraklıları, eğer uzayda sonsuz bir yolculuğa çıkmak ya da muhteşem bir hikaye deneyimlemek istiyorsanız bu oyun listesini sizler için hazırladık. ...

PUBG Mobile 2 Çıkış Tarihi Belirlendi! 2021
PUBG Mobile 2 Çıkış Tarihi Belirlendi! 2021

Dünyanın en popüler oyunu unvanını mobil tarafında bir müddettir kayıp yaşayan PUBG Mobile, Tencent nedeniyle suskun günler geçiriyor. PUBG Mobile 2 ile Tencent’e yapılan baskılar ve...