Motorola Razr'ın Fiyatı Ortaya Çıkmış Olabilir

Geçmişte ürettiği kapaklı telefonlarla dünya genelinde iyi bir ün salan Motorola, kapaklı tasarıma bağlı kalan yeni bir katlanabilir telefon üzerinde çalışıyor. Cihazla ilgili şu ana kadar net bir detay bilinmiyor ancak yeni bir iddia, bu sessizliği bozacak gibi. İşte karşınızda Motorola Razr ile ilgili yeni bir sayfa açması muhtemel sızıntılar.


Motorola Razr markasının katlanabilir bir telefonla dönüşüyle ilgili ciddi detaylar duymayalı uzun zaman oldu. Konuyla ilgili paylaşılan yeni bir bilgiye göre ise uzun süreli bekleyiş sonra sona eriyor. Söylenene göre cihazın ABD pazarına gelmesine yalnızca birkaç ay kaldı.

Bilgi, LetsGoDigital sayfasında paylaşıldı. Bilinmeyen bir kaynaktan geldiği iddia edilen bilgi, cihazın özelliklerini gölgelemesi muhtemel olan fiyatına ışık tutuyor. Telefon tamı tamına 1.500 dolar (8.600 TL + vergi) olacak. Önemli olan bir nokta ise yeni iddiaların telefonun bir amiral gemisi olmayacağı yönünde ortaya atılan eski iddiaların yolundan gitmesi. Söylenen o ki yeni Razr, ne yüksek güçlü bir işlemciye sahip olacak ne de rakiplerine kıyasla yüksek güçlü bir bataryaya.

Motorola Razr, orta segment olmasına rağmen üst segment fiyatıyla gelecek:

Motorola Razr konsept tasarımı

Motorola üst segment donanımlar yerine alıcıları çekmek için modern kapaklı tasarımına güveniyor. Cihazın kesin boyutları hâlâ bilinmiyor olsa da son taramalar gösteriyor ki telefonun devasa bir ekranı olacak ve bu ekranın içinde telefon kapalı durumdayken bildirimleri gösteren ikinci bir ekran daha olacak.

Telefon her ne kadar nostaljiyi doruklarına kadar yaşatmayı başaracak gibi görünse de donanım ve fiyat kısmındaki seçimlerden dolayı rakiplerinden geride kalacak gibi görünüyor çünkü sızdırılan fiyat doğruysa cihaz, henüz yeni duyurulan Samsung Galaxy Note 10 Plus’tan 400 dolar daha pahalıya satılacak.

Tabii ki de an itibarıyla Motorola Razr’ın ne kadar güçlü ya da ne kadar pahalı olacağı konusunda kesin bir bilgiye sahip değiliz. Umuyoruz ki önümüzdeki aylar, cihaz hakkında bilgilere ışık tutar çünkü telefon her şeye rağmen muhtemel tasarımıyla göz dolduracağa benziyor.

Motorola Razr

~Motorola Razr render görüntüsü

Şimdilik elimizde olan sızıntılara göre telefon, Avrupa’da Aralık 2019 ya da Ocak 2020 civarı bir çıkış tarihine sahip olacak. Bu tarihler doğruysa telefonla ilgili kesin bilgilere önümüzdeki sonbahar süresince ulaşmamız mümkün görünüyor.




Toyota, Akıllı Robotlarını Tanıttı
Toyota, Akıllı Robotlarını Tanıttı

Tokyo’da gerçekleşecek olan 2020 Yaz Olimpiyatları'na oldukça kısa bir zaman kaldı. Japon otomobil üreticisi Toyota, Tokyo 2020 Yaz Olimpiyatları ve Paralimpik Oyunları için...

Disney, Servisinde Yer Alacak Yapımların Fragmanını Paylaştı
Disney, Servisinde Yer Alacak Yapımların Fragmanını Paylaştı

Çevrimiçi yayın platformları arasındaki savaşı bir sonraki safhaya taşıyacağı düşünülen Disney+, kasım ayında kullanıcılara sunulacak. Ancak şirket, platform kullanıma sunulmadan...

Apple, Parmak İzi Okuyucusu İçin Yenilik Planlıyor
Apple, Parmak İzi Okuyucusu İçin Yenilik Planlıyor

Apple'ın parmak izi okuyucusundan yakın bir gelecekte vazgeçebileceği çoğu kesim tarafından düşünülüyordu. Ancak yeni gelişmeler gösteriyor ki Apple, parmak izi okuyucusu için radikal...