PES 2020 iOS ve Android Sürümü İndir

Bu yıl isim değiştirerek oyunseverleri şaşırtan Konami, eFootball PES 2020'nin hem iOS hem de Android versiyonunu yayınladı. Ücretsiz olarak sunulan mobil sürüm, oyunseverlerin orijinaline yakın bir PES deneyimi yaşamasını sağlıyor.


Dünyanın en popüler futbol oyunlarından bir tanesi olan eFootball Pes 2020, artık mobil cihazlarda da oynanabiliyor. Oyun hem Google Play Store hem de App Store aracılığıyla indirilebiliyor. Üstelik Konami, eFootball PES 2020'yi mobil oyunseverler için ücretsiz olarak sunuyor.

Aslına bakacak olursak Konami'nin akıllı telefonlar için geliştirdiği eFootball Pes 2020'nin, oyunun orijinalinden hiçbir farklı yok. Üstelik Konami, oyunun mobil versiyonunun da çevrimiçi oynanmasına müsaade ediyor ve bunun için de herhangi bir Konami hesabı açılmasını zorunlu tutmuyor. Oyunseverler, oyunu indirdikten sonra ufak birkaç ayar yapıyorlar ve mücadeleye hazır oluyorlar.

eFootball Pes 2020

eFootball Pes 2020'nin mobil versiyonu hem Android hem de iOS platformu için yaklaşık olarak 1.5 GB boyutunda. Ayrıca oyunda pek çok mod ve özellik bulunuyor, oyunseverler diledikleri gibi oyuncu olarak veya teknik direktör olarak maçlar yapabiliyorlar. Ayrıca oyunun kontrol mekaniği ve grafik kalitesi de bir hayli başarılı görünüyor.

Eğer sizler de eFootball Pes 2020'nin mobil versiyonunu akıllı telefonlarınıza indirmek isterseniz, hemen aşağıda bulunan bağlantıları kullanabilirsiniz.




Evet arkadaşlar tekrar hatırlatmak isterim ki forumlarda, sosyal medya paylaşımlarınızda, blogunuzda veya websitenizde resim yüklemek ve ya resim paylaşmak için buraya tıklayabilirsin. Sınırsız resim yükeyebilir ve resim paylaşabilirsin.




SpaceX Yeni Starlink Uydusunu Fırlattı! 2021
SpaceX Yeni Starlink Uydusunu Fırlattı! 2021

SpaceX, uzaydan internet projesi Starlink için yeni uydu fırlatışı yapmak için çalışıyor. Geçtiğimiz günlerde gönderilen 10 adet uyduyla beraber sayıları artan Starlink uyduları,...

Leica Seyahat Dostu Yeni Kamerası V-Lux 5'i Tanıttı
Leica Seyahat Dostu Yeni Kamerası V-Lux 5'i Tanıttı

Fotoğraf makinelerinden bahsedilirken adı hep diğer markalardan farklı yerde tutulan Leica, V-Lux serisinin yeni üyesi V-Lux 5’i duyurdu. Cihaz, sahip olduğu özellikler ve tasarımıyla...

Nokia 9.3 PureView lansmanının H1 2021’e Ertelendiği Söyleniyor
Nokia 9.3 PureView lansmanının H1 2021’e Ertelendiği Söyleniyor

Nokia , bir seneden fazla bir süredir amiral gemisi sahnesinde kayıp. Diğer üreticiler yılda en az iki amiral gemisi akıllı telefon piyasaya çıkartırken, HMD Global’in son amiral gemisi...