Mobil GSuite Kullanıcılarına Otomatik Oda Önerileri Geldi

Google, GSuite kullanıcılarına geçtiğimiz web üzerinden sunduğu otomatik oda önerileri özelliğini artık iOS ve Android uygulamasına da getirdi.


Müşterilerine daima en iyi kullanıcı deneyimini sunmayı amaçlayan Google, geçtiğimiz yıl GSuite’in web sürümü için yayınlanan otomatik oda oluşturma özelliğini şimdi de iOS ve Android kullanıcılarına sunuyor. Yapay zekadan yardım alan bu özellik, katılımcıların konumlarına ve tercihlerine bağlı olarak otomatik oda önerilerinde bulunuyor.

Google Takvim, GSuite kullanıcılarına otomatik oda önerilerinde bulunurken kullanıcıların bulundukları binayı, bulundukları katı ve geçmişteki tercihlerini göz önünde bulunduruyor. Yapay zeka ayrıca geçmiş, ses ve video ekipmanı ihtiyaçları ve oda kapasitesini de bu öneri algoritmasının içine ekliyor.

Google Blog’da yer alan bilgiye göre yeni Google Takvim güncellemesinin ardından otomatik oda önerileri varsayılan olarak etkinleştiriliyor. Kullanıcılar, otomatik oda önerilerini görmek istemediklerinde manuel olarak özelliği devre dışı bırakmak zorundalar.




Honor Play 3e - Fiyatı ve Özellikleri
Honor Play 3e - Fiyatı ve Özellikleri

Huawei’nin alt markası olan Honor, bütçe dostu fiyatıyla dikkat çeken Honor Play 3e’yi resmi olarak duyurdu. Honor Play 3e, 5.7 inç ekranı ile 6.39 inçlik Honor Play 3’ün küçük...

Google Voice'un VoIP Özelliği Kullanıcılara Açılıyor
Google Voice'un VoIP Özelliği Kullanıcılara Açılıyor

Google, Voice uygulaması için sözünü verdiği ancak sonrasında tamamen sessiz kaldığı VoIP özelliği için ilk adımı attı. Twitter'daki bir kullanıcının gönderisinden sonra duyuruyu...

Toplam Değeri 60 TL Olan, 5 Android Oyun ve Uygulama
Toplam Değeri 60 TL Olan, 5 Android Oyun ve Uygulama

Her hafta olduğu gibi bu hafta da kısa süreliğine ücretsiz Google Play uygulamalarıyla karşınızdayız. ...