HTC, Blockchain Telefonunun Ucuz Bir Versiyonunu Duyurdu

Yılların akıllı telefon üreticisi HTC, kripto para cüzdanı telefonunun bütçe modelini açıkladı.


Geçtiğimiz son birkaç yıl içerisinde neredeyse her gün gündemde olan kripto paralar için HTC'de kendi akıllı telefonunu duyurmuştu. Kullanıcıların yanlarında ekstra bir kripto para cüzdanı taşıma ihtiyaçlarını ortadan kaldıran HTC'nin blockchain akıllı telefonu Exodus 1'e gelen yoğun talebin ardından Tayvan merkezli şirket, bu akıllı telefonun daha uygun bir fiyata sahip modelini duyurdu.

Blockchain ağında aktif bir şekilde işlem yaparak ağın sürerliliğini devam ettirecek olan bütçe modeli blockchain akıllı telefon Exodus 1s'in teknik özellikleri veya tasarımı hakkında ne yazık ki hiçbir bilgi HTC tarafından yayımlanmadı ancak bütün blockchain bilgisini (~200 GB) barındıracağı göz önünde bulundurularak, cihazın en az 256 GB dahili hafızaya sahip olması bekleniyor.

HTC yetkilisi Phil Chen, yaptığı açıklamada yeni akıllı telefonun hem daha ucuz hem de daha işlevsel olduğunu dile getirdi. HTC'nin yeni blockchain akıllı telefonu Exodus 1s'in 250 ila 300 dolar fiyat aralığında satılması beklenirken cihazın ne zaman raflardaki yerini alacağına dair ise henüz net bir bilgi bulunmuyor.




İnternette En Özgür Ülkeler Belli Oldu
İnternette En Özgür Ülkeler Belli Oldu

Freedom House, internet özgürlüğü konusunda ülkeleri özgür, kısmen özgür ve özgür değil olarak sıraladı. Peki Türkiye internet konusunda özgür bir ülke mi? ...

Google, Drive ve Fotoğrafların Senkronizasyonunu Durduracak
Google, Drive ve Fotoğrafların Senkronizasyonunu Durduracak

Google, 10 Temmuz'dan itibaren bu iki servisi arasındaki senkronizasyona son verecek. Google,...

Ünlü PS4 Oyunu God of War'ın Karakter İsmi Nasıl Bulundu?
Ünlü PS4 Oyunu God of War'ın Karakter İsmi Nasıl Bulundu?

God of War oyununun geliştirici ekibinde bulunan Stig Asmussen, oyunun ana karakterinin nasıl isimlendirildiğini açıkladı. ...