Apex Legends’ın Ses Sorunları Güncellemeyle Giderilecek

Apex Legends’a gelecek güncellemeyle birlikte yaklaşan düşmanlarınızı, çatışmada dâhi olsanız duyabileceksiniz.


Apex Legends her ne kadar çıkışıyla patlama yapsa da, aynı zamanda birçok sorunla uğraşıyor. Oyunun geliştiricisi Respawn Entertainment, oyundaki seslerin gitmesi ya da gelmemesi gereken bir yerden gelmesi gibi sorunları gideren ve yakında olan rakiplerin daha iyi duyulmasını sağlayan bir güncelleme getireceğini duyurdu.

Diğer ufak tefek ses değişiklikler de, Wraith’in kunai bıçağının sesinin bazı oyuncular tarafından rahatsız edici bulunması, karakter seçme ekranındaki seslerin gitmesi ve maç bittiği zaman kazananlar için çalınan müziğin oldukça yüksek olması gibi problemleri giderecek.

Respawn ayrıca hâlâ bazı hitbox problemleriyle ve Intel donanıma sahip bilgisayarlarda oyunun çökmesine sebep olan bir sorunun giderilmesine uğraşıyor.




Evet arkadaşlar tekrar hatırlatmak isterim ki forumlarda, sosyal medya paylaşımlarınızda, blogunuzda veya websitenizde resim yüklemek ve ya resim paylaşmak için buraya tıklayabilirsin. Sınırsız resim yükeyebilir ve resim paylaşabilirsin.




İddia: OnePlus 7 Pro’nun Depolaması Süper Hızlı Olacak
İddia: OnePlus 7 Pro’nun Depolaması Süper Hızlı Olacak

Bir iddiaya göre OnePlus 7 Pro'da süper hızlı depolama sağlayan UFS 3.0 bulunacak. OnePlus...

Faro – ÜNİTE 1’in Akıllı Kask Kickstarter ile 300.000 Dolar Artırdı
Faro – ÜNİTE 1’in Akıllı Kask Kickstarter ile 300.000 Dolar Artırdı

Bisiklete binme eğlenceli bir aktivitedir fakat artan kazalar sebebi ile şehirlerde görev haline gelir. Bu aksiliklerin birincil sebebi, sürücü ile sürücü arasındaki iletişim eksikliği...

Wi-Fi Şifresi Nasıl Öğrenilir? (Android, iOS, Windows)
Wi-Fi Şifresi Nasıl Öğrenilir? (Android, iOS, Windows)

Wi-Fi şifresi kolayca unutulabilir. Android, iOS ve Windows cihazlarda Wi-Fi şifresi öğrenme işlemi nasıl yapılır, yazımızda anlattık. ...