Fallout 76 Ücretsiz Olacak mı?

Bethesda, Fallout 76'nın ücretsiz olacağı yönündeki dedikoduları resmen yalanladı.


Bethesda, Fallout 76 ile belki de tarihinin en başarısız oyununa imza attı. Hem eleştirmenlerden hem de oyunculardan berbat geri dönüşler alan oyunun yeni dönemde Free 2 Play modeline geçmesi bekleniyordu. Bethesda, bu beklentilere olumlu yanıt vermedi.

Bethesda'nın Fallout 76'dan ciddi bir biçimde zarar ettiği ve satışlarda çuvalladığı artık bilinen bir gerçek. Bu bağlamda bir süredir, oyunun mikro ödeme sistemine geçerek oynaması ücretsiz bir yapım olarak karşımıza çıkacağı konuşuluyor.

Bethesda'nın The Elder Scrolls Online tipi bir oyun sistemine geçeceği düşünülürken, Bethesda resmi Twitter hesabı üzerinden bu dedikoduları yalanladı.

"Bu söylentilerin hiçbir dayanağı yok."

Görünen o ki Bethesda, Fallout 76'yı güncellemeler ve yamalarla toparlamaya çalışacak. Bakalım tarihin en büyük fiyaskolarından biri gibi görünen Fallout 76, kendini toparlayabilecek mi.




Bir dev daha 'Google' tarafından satın alındı
Bir dev daha 'Google' tarafından satın alındı

Bir süredir bahsi geçen Google’ın Fitbit’i satın alacağı yönündeki söylentiler gerçeğe dönüştü. GoogBir süredir bahsi geçen Google’ın Fitbit’i satın...

2019 Yılı Huawei İçin 2018'den Daha Zorlu Geçebilir
2019 Yılı Huawei İçin 2018'den Daha Zorlu Geçebilir

Gelen bilgilere göre pek çok ülke Huawei ürünlerine karşı soğuk bir tavır almış durumda. 2019 yılı içerisinde çeşitli Huawei ürünlerinin ABD ve AB'de yasaklandığını...

Kısa Süreliğine Ücretsiz Hale Gelen 3 Android Oyun
Kısa Süreliğine Ücretsiz Hale Gelen 3 Android Oyun

Google Play Store'da daha çok nostalji severlere hitap edebilecek olan üç oyun, kısa süreliğine ücretsiz oldu. ...