The Division 2'nin Kapalı Beta Tarihi Açıklandı

Ubisoft'un merakla beklenen oyunu Tom Clancy's The Division 2'nin kapalı beta tarihi açıklandı. Ayrıca Ubisoft, oyunun trailer'ını da yayınladı.


Tom Clancy’s The Division 2’nin kapalı betası 7-10 Şubat tarihleri arasında açılacak. Erken sipariş veren veya Division 2’nin sitesi üzerinden kayıt yaptıranların kapalı betaya erişme şansı olacak. Oyunla ilgili detaylar henüz kesinleşmese de, betanın oyunculara “Hastalık sonrası (post-pandemic) Washinton’daki tehlikelerin” deneyimini sunacağı biliniyor.

Oyunun hikayesiyle ilgili bir trailer da bugün Ubisoft tarafından yayınlandı. Fragman “New York’taki ilk saldırıdan kurtulduktan sonra, başkentimizin bize ihtiyacı vardı. Fakat ülke iç savaşa sürüklenirken kime güvenebilirdik?” sözleriyle başlıyor. 

Düşmanlar ise “Demokrasinin dokusunu tahrip etmekle tehdit eden acımasız gruplar; başıboş dolaşan yırtıcılar, dini saldırılar yapanlar ve ahlaksız faşistler. Zayıfları avlar ve masumları öldürürler.” diye tanımlanıyor. Bu ihtilafı yıkmak ve ülkeyi tekrar kurmak Division ekibine kalıyor.

Ubisoft, daha önce Division 2 için teknik alfa sürümünü sınırlı sayıdaki kullanıcı için yayınlamıştı. Ancak, oyunun sızdırılması ile ilgili çok katı kurallar konulmuş, hatta internete sızdırılan birkaç görüntü de anında kaldırtılmıştı.




İddialara Göre Honor 20 Pro'nun DxOMark Puanı 100’ün Üstünde
İddialara Göre Honor 20 Pro'nun DxOMark Puanı 100’ün Üstünde

Akıllı telefonların kameraları değerlendiren ve puanlayan DxOMark’ta, yaklaşmakta olan Honor 20 Pro'nun puanının 100’ün üstünde olabileceği söyleniyor. ...

Google Chromecast Audio'nun Üretimi Sonlandırıldı
Google Chromecast Audio'nun Üretimi Sonlandırıldı

Google'ın fazla popüler olmasa da oldukça kullanışlı ürünlerinden biri olan Chromecast Audio'nun üretimi durduruldu. ...

Flaş Fırsat: Boxym oFit-2 Nabız Oksimetresi yalnızca 14,55 dolardan satılıyor 2021
Flaş Fırsat: Boxym oFit-2 Nabız Oksimetresi yalnızca 14,55 dolardan satılıyor 2021

Pandemi çağında sıhhat ve hijyen son derece ehemmiyetli hale geldi. COVID 19’un yaklaşan tehdidi ile kaliteli bir nabız oksimetresine yatırım yapmak mantıklı ve önümüzdeki 20 saat...