Kısa Süreliğine Ücretsiz 5 Android Oyun ve Uygulama

Her hafta olduğu gibi bu hafta da kısa süreliğine ücretsiz olan Google Play uygulamalarıyla karşınızdayız.


Gelenekselleşen kısa süreliğine ücretsiz olan Google Play uygulamalarını listelediğimiz haberimize hoş geldiniz. Bu haftaki uygulamalar pek pahalı veya popüler uygulamalar olmasa da göz atmaya değer ve ilginç olduğunu düşündüğümüz uygulamaları sizin için derledik. İsterseniz listemize geçelim:

Droper 

Normal fiyatı: 5,99 TL

İndirme sayısı: 10.000+

Droper, amacı durum çubuğundan hızlıca notlar almanızı sağlamak olan bir uygulamadır. Alışveriş listesi gibi basit notlar tutmak istiyorsanız Droper tam size gere göre. Ayrıca Google Play'de uygulamanın açıklaması Türkçe olduğundan, nasıl kullanabileceğinize dair kapsamlı bir rehber de mevcut.

Thiefer

Normal fiyatı: 1,99 TL

İndirme sayısı: 5.000+

Thiefer hakkında ilk söyleyebileceğimiz şey, Türk yapımı bir oyun olması. Thiefer, nasıl oynamak istediğinizi seçmenize olanak sağlayan FPS türünde bir strateji/bulmaca oyunu. Oyundaki amacınız hırsızlık yapmak ve hack yaparak veri çalmak.

Tank Raid Online 2

Normal fiyatı: 1,59 TL

İndirme sayısı: 5.000+

Tank Raid Online 2, Supercell'in Brawl Stars oyununa benzer mantıkta bir oyun yapısına sahip. Bu oyunda amacınız, 3 dakikalık maçlar içerisinde takımınızla birlikte karşı takımın tanklarını def etmek.

Freelancer Simulator Inc

Normal fiyatı: 1,00 TL

İndirme sayısı: 100.000+

Freelancer Simulator, bir freelancer geliştiricinin hayatını onun gözlerinden görmenizi sağlayan bir idle oyunu. Kullanıcıların geri dönüşlerine göre, oyunun başında saatler geçirebiliyorsunuz. Oyundaki amacınız zengin olmak ve hayatınızdan freelancer bir geliştirici olarak zevk almak.

AntiGravity Puzzle Game

Normal fiyatı: 5,99 TL

İndirme sayısı: 1.000+

AntiGravity, zekânızı zorlamak ve mantık ve fizik bilgilerinizi ölçerek saatler harcamanız için tasarlanmış bir bulmaca oyunu. Oyundaki her bölümün birbirinden farklı zorlukları var. Oyunu oynarken biraz zorlanabileceğinizi söyleyebiliriz.

Bu hafta da ücretsiz Google Play uygulamalarını listelediğimiz haberimizin sonuna geldik. Daha fazlası için sitemizi takipte kalın :)




2019'un En Popüler İnternet Siteleri Belli Oldu
2019'un En Popüler İnternet Siteleri Belli Oldu

SimilarWeb, 2019'un en çok ziyaret edilen internet sitelerini açıkladı. Açıklanan listede Google zirveyi kimseye bırakmazken, Amazon ve Netflix ise kendine ilk onda yer bulamadı. ...

Vivo S9 lansman tarihi 6 Mart olabilir; Dimensity 1100 yonga seti, 44MP çift selfie kamera bekleniyor 2021
Vivo S9 lansman tarihi 6 Mart olabilir; Dimensity 1100 yonga seti, 44MP çift selfie kamera bekleniyor 2021

Vivo’nun Vivo S9 5G akıllı telefon üzerinde çalıştığı deklarasyonluyor. Selefi Vivo S7 5G gibi , selfie merkezli bir telefon olacak. Çin’den bir ihbarcı ( üzerinden ) Vivo...

Oracle Autonomous Linux Tanıtıldı
Oracle Autonomous Linux Tanıtıldı

Dünya’nın ilk otonom işletim sistemi olarak isimlendirilen Oracle Autonomous Linux, resmi olarak tanıtıldı. Oracle’ın San Francisco’da yaptığı etkinlikte tanıtılan Oracle Autonomous...