Adobe, Photoshop Elements 2020'yi Yapay Zekâ ile Güçlendirdi

Fotoğraf ve video düzenleme programları konusunda akla ilk gelen şirketlerden bir tanesi olan Adobe, Photoshop Elements’in yeni sürümünü çıkarttı. Programın yeni sürümünde gelişmiş yapay zekâ özellikleri de bulunuyor.


Adobe, Photoshop Elements’in son versiyonunu ortaya çıkardı ve Adobe’un Sensei AI isimli yapay zekâsının gücü sayesinde Photoshop Elements 2020’de birçok tek tık fotoğraf efekti ve fotoğraf düzenleme aracı bulunuyor.

Photoshop Elements, her zaman için kullanımı kolay ve erişilebilir bir uygulama olmuştur. Fotoğraflara meraklı herhangi bir kimse, bu programla birlikte fotoğraf düzenleme yeteneklerinden bağımsız olarak harika sonuçlar almayı başarabilmiştir. Yapay zekâ ve bilgisayar görüşündeki geliştirmelerle birlikte mükemmellik artık daha da yakın.

Photoshop Elements 2020

Photoshop Elements 2020, tamamen Adobe’un Sensei AI entegrasyonuyla ilgili, hem yaratıcı efektler hem de rötuş görevleri için güçlü bir makine öğrenme teknolojisi kullanıyor. “Auto Creations”, alanın sığ derinliğini simüle etmenizi ya da siyah ve beyaz seleksiyonu yaratmanızı sağlıyor. Tek tıkla şahıs seçimiyle bir fotoğraftan bir kişiyi rahatlıkla kesmenizi sağlıyor.

Uygulamayla ilgili yapılmış bazı örnekler

Photoshop Elements 2020

Bu Sensei özelliklerine ek olarak Adobe, Photoshop Elements 2020’ye iki adet öğretici düzenleme ekledi. Öğretici düzenlemelerle fotoğraf düzenleme işlemi boyunca adım adım ilerleyebiliyor ve böylece programı nasıl kullanacağınızı öğrenebiliyorsunuz.

Yeni Öğretici Düzenleme’den bir tanesi size 'istenmeyen objeyi yok etme'yi gösterirken diğeri ise fotoğraftaki modeli nasıl fırçalayacağınızı gösteriyor.

Tabii anlaşılabileceği gibi Photoshop Elements 2020, profesyonel fotoğrafçılardan çok amatörlere ve fotoğrafla ilgilenmek isteyenlere yönelik bir program. Photoshop Elements’i ilk kez alacak olanlar 559,94 TL’ye, halihazırda Photoshop Elements kullanım yükseltmek isteyenler 452,26 TL’ye bir üst sürümü edinebilirler.




Artık Eski World of Warcraft Arkadaşınızı Bulabileceksiniz
Artık Eski World of Warcraft Arkadaşınızı Bulabileceksiniz

Önümüzdeki süreçte piyasaya sürülecek World of Warcraft Classic için oyuncuları bir araya getirmeyi hedefleyen Blizzard, bunun için ilk adımı attı. Blizzard’ın oluşturduğu yeni...

Chrome, Sekmeleri Göndermeye İzin Veriyor
Chrome, Sekmeleri Göndermeye İzin Veriyor

Google Chrome’un 77. güncellemesi ile beraber yeni bir özellik kullanıcıların beğenisine sunuldu. Chrome 77’de kullanıcılar herhangi bir sekmeyi, başka bir cihaza gönderebilecekler. ...

Hubble Uzay Teleskobu, devasa Einstein halkasını görüntüledi 2020
Hubble Uzay Teleskobu, devasa Einstein halkasını görüntüledi 2020

Hubble Uzay Teleskobu, ismini Amerikalı astronom Edwin Hubble’dan alan ve 1990 seneninde uzay mekiği Discovery tarafından yörüngeye yerleştirilen geniş çaplı bir teleskoptur. Hubble Uzay...