Apple 16 inç Macbook Pro'nun tanıtımını yaptı

Apple 16 inç Macbook Pro'nun tanıtımını yaptı

Apple’ın heyecanla beklenen yeni 16 inç Macbook Pro’su nihayet kullanıcıların beğenisine sunuldu. İş

Apple’ın heyecanla beklenen yeni 16 inç Macbook Pro’su nihayet kullanıcıların beğenisine sunuldu. İşte Macbook Pro’nun özellikleri ve Türkiye fiyatı!

ABD’li teknoloji devi Apple, 15 inçlik modelin bir üst versiyonu olan 16 inçlik Macbook Pro’nun tanıtımı yaptı. Bir önceki modele göre çok daha ince bir tasarıma sahip olan 16 inç Macbook Pro, Touch Bar ve Touch ID özelliğini de bünyesinde bulunduruyor.

Ne yazık ki hala bir SD kart girişini özellikleri arasına ekleyemeyen yeni Macbook Pro, bu eksikliğini 4 adet USB-C ile kapatacak gibi görünüyor. 16 inçlik retina ekran, 500 nit parlaklık ve bunların yanında 3072×1920 piksel çözünürlüğe sahip. Apple’ın yaptığı açıklamaya göre, yeni Macbook Pro’da 11 saat boyunca kullanım süresi özelliği bulunuyor.

16 inç Macbook Pro, 96W USB-C şarj cihazı ve Dolby Atmos destekli 6 inç hoparlör ile birlikte geliyor. Apple bu modelde grafik birimi için Intel Graphics 630’dan yararlanmış.

Önerilen içerik:  İnsansız uzay uçağı yörünge seferini tamamladı

YENİ MACBOOK PRO’NUN TÜRKİYE FİYATI DUDAK UÇUKLATIYOR

Apple’ın yeni Macbook Pro’su Türkiye’de iki farklı temel donanım seçeneği ile karşımıza çıkıyor. İlk sürümde 6 çekirdekli 9’uncu nesil Intel Core i7 işlemci, 16 GB RAM, 4 GB AMD Radeon Pro 5300M grafik birimi ve 512 GB SSD yer alıyor. Söz konusu bu sürümün fiyatı 18 bin 299 TL.

Diğer versiyon ise 21 bin 499 TL fiyat etiketine sahip. Bu versiyonda ise 8 çekirdekli 9’uncu nesil Intel Core i9 işlemci, 16 GB RAM, 4 GB AMD Radeon Pro 5500M grafik birimi ve 1 GB SSD bulunuyor.

Bahsi geçen bu modeli en üst düzey özelliklerle donatmak istediğinizde 52 bin TL gibi uçuk bir rakamı gözden çıkarmanız gerekiyor.




Lenovo Z5 İçin Android Pie Beta Yayınlandı
Lenovo Z5 İçin Android Pie Beta Yayınlandı

Çin merkezli teknoloji şirketi Lenovo, kendi akıllı telefonu Lenovo Z5 için Android 9 Pie Beta'yı yayınladı. ...

Turkcell'den Deprem Sonrası 'İnternet Kullanın' Açıklaması
Turkcell'den Deprem Sonrası 'İnternet Kullanın' Açıklaması

İstanbul’da 26 Eylül saat 14.00 sularında gerçekleşen 5,7 şiddetindeki depremin ardından GSM hatları yoğunluktan dolayı uzun süreler boyunca kullanılamamıştı. Ülkemizdeki üç...

OnePlus Band vs Xiaomi Mi Smart Band 5: Ayrıntılı Özellik Karşılaştırması 2021
OnePlus Band vs Xiaomi Mi Smart Band 5: Ayrıntılı Özellik Karşılaştırması 2021

                              OnePlus Bandı                                                                        Xiaomi Mi Akıllı Bant 5 ...