Call of Duty: Mobile 35 milyon indirme sayısına ulaştı

Call of Duty: Mobile 35 milyon indirme sayısına ulaştı

Son zamanlarda mobil oyuncu sayısının bir hayli artmasıyla oyun geliştiricileri,  akıllı telefonlara daha ç

Son zamanlarda mobil oyuncu sayısının bir hayli artmasıyla oyun geliştiricileri,  akıllı telefonlara daha çok önem vermeye başladı. Özellikle PUBG’nin, mobil cihazlara gelmesiyle bir anda popüler olması diğer üreticileri de harekete geçirmiş durumda.

Genellikle bilgisayarlar ve konsollarda gördüğümüz Call of Duty serisi, geçtiğimiz günlerde, android ve iOS platformlarında Call of Duty: Mobile adıyla çıkış yapmış ve oldukça beğenilmişti. Şimdi ise oyuna ait yeni rakamlar gelmeye başladı ve rakamlara baktığımızda yeni Call of Duty: Mobile oyununun PUBG’yi sallayacağı görülüyor.

Call of Duty: Mobile

35 MİLYON İNDİRMEYE ULAŞTI

100’den fazla ülkede mağazalardaki yerini alan Call of Duty: Mobile, yayınlanmasından oldukça kısa bir süre sonra 35 milyon indirme sayısına ulaştı. Bu sayı, büyük bir başarı olarak görülüyor, çünkü oyun heniz Çin’de yayınlanmadı. Activision ve Tencent Games, önümüzdeki birkaç ay içerisinde oyunu Çin’deki mobil cihazlar için de kullanıma sunmayı planlıyor.

Önerilen içerik:  Xbox Series X'den yeni bir açıklama geldi!

Activision başkanı Rob Kostich, “Android ve iOS platformundaki hayranlarımızın oyuna olan tepkileri inanılmazdı. Call of Duty: Mobile, şimdiden 35 milyon indirme sayısına ulaştı ve iOS platformunda birinci sıraya yükseldi. Oyun, yalnızca oyunlar arasında değil, tüm uygulamalar arasında birinci oldu.” ifadelerini kullandı.




iPhone  11 Telefonlarının Özellikleri Ortaya Çıktı
iPhone 11 Telefonlarının Özellikleri Ortaya Çıktı

Tanıtılmasına yalnızca 10 gün kalsa da iPhone 11 hakkında haberler gelmeye devam ediyor. Son gelen iddialarda ise iPhone 11'in özellikleri yer alıyor. ...

Mario Kart Tour'un Çıkış Tarihi Belli Oldu
Mario Kart Tour'un Çıkış Tarihi Belli Oldu

Nintendo'nun yıllardır üzerinde çalıştığı, Android ve iOS platformları için geliştirilen yeni mobil oyunu Mario Kart Tour'un çıkış tarihi belli oldu. Şirketin Twitter üzerinden...

İnfinity-V Ekranı Galaxy A10e Duyuruldu
İnfinity-V Ekranı Galaxy A10e Duyuruldu

Samsung Galaxy A serisinin yeni cihazı Samsung Galaxy A10e bugün tanıtıldı. ...