Calvin Harris Hakkında Bilmediğiniz 20 bilgi

Calvin Harris Hakkında Bilmediğiniz 20 bilgi

Calvin Harris, kendisi için harika bir kariyer yaratmış, uluslararası üne sahip bir DJ’dir. Kendisi için bir endüstri olarak görülüyor, çünkü DJ setlerinin öneminde devrim yaratarak onları turnede performans statüsüne yükseltti. Kariyerinin başlarında mücadele etti, ancak müzikal sesleri müzik listelerinin zirvesine ulaştı. Kendi müziğini internette yayınlayarak başladı ve sonunda Rihanna’nın bir numaralı hitleri yaratması için prodüktörlüğünü yaptı. Milyonlarca müziği kendi adı altında sattı. Remixer ve DJ olarak yetenekleri ona MTV ve Grammy ödüllerini kazandırdı ve Forbes’in en çok kazanan DJ’i olarak 2013 yılına ulaştı.

calvin harris

Adam Richard Wiles olarak doğdu, Calvin Harris olarak bilinir. Babası bir biyokimyacıydı ve annesi bir ev hanımıydı. İskoçya’nın Dumfries şehrinde büyüdü, Londra’da bir kayıt stüdyosu var ve Los Angeles’taki evini yapıyor. En zengin İngiliz müzisyenlerinden biri olarak gösterildi; Milyoner listesinde 30. sırada. Kişisel değerinin 105 milyon dolar olduğu tahmin ediliyor. İşte onun hakkında bilmediğiniz 20 şey:

1. Bir yıl balık fabrikasında çalıştı.

Okuldan ayrıldıktan hemen sonra balık fabrikası işine başladı. Doğum gününde işten çıkarıldı ve ardından Safeway’de bir iş buldu. Safeway’in daha az kokulu olduğunu ama aynı zamanda daha az para kazandığını söyledi. 4000 pound biriktirdi ve tanınmak için Londra’ya taşındı. İskoçya’ya taşındı ve sonunda MySpace hesabını kurdu. Onu müzik endüstrisine bağlayabileceğini düşündüğü herkesi ekledi ve sonunda müziği tıklandı. 2013 yılında 66 milyon dolar kazandı.

2. Çevrimiçi olarak, dünyadaki herkesin 18 Ağustos 2007’de parti yapmasını tavsiye etti .

Fikir, iki gün sonra çıkan single’ı Merry Making at My Place’i tanıtmasıydı. İnternette yayınladı ve ebeveynler o gün evden çıkmamaları konusunda uyarıldı. Pek çok insan haberin gazeteye çıktığı duyurusuna yeterince üzüldü. Bazı Harris’in İngiltere’yi geçecek bir tür “parti kargaşası” nı kışkırttığına dair büyük bir korku vardı. Tarihten önce bunun “dünya çapında bir fenomen” olmasını beklediğini söyledi.

3. Gerçekten şortla görülmek istemiyor.

Kariyerinin ilerleyen dönemlerinde modellik yapsa da, röportajlarının başlarında utangaç tarafını ortaya çıkardı. İskoç olduğunu ve şortla görünmek istemediğini söyledi. Halk içinde şort giymemesi gerektiğini söyledi. Hiç yelek giymediğini de söyledi. Tişörtlerle arası iyi, ama gömleği olmadan da toplum içinde görülmekten hoşlanmadığını söyledi. Gömleksiz halka açık olmanın “saldırgan” olduğunu söyledi. Çok sıcak olduğu bir yerde olsa bile uzun pantolon giymeyi tercih ediyor.

4. Twerking müziği yapmak istemiyor.

Yaptığı müziğin tamamen farklı bir ritim olduğunu söylüyor. Twerking için müzikle ilgilenmiyor, ancak bunun bir dans adımı olarak iyi olduğunu kabul ediyor, ancak müzik sadece başkalarının yapması için. Kendi müziğini olduğu gibi seviyor. Ona twerking ile bir video izleme şansı teklif edildi ve o videoyu izleme olasılığının olmadığını söyledi.

5. Kendini araştırmayı sever.

Müziğini neyin istisnai kılan ya da olmadığını keşfetmek için 2006’dan başlayarak kendi çıktısının tamamını araştırma sürecinden geçti. Bazı parçaları diğerlerinden daha çok seviyor. Aslında, kendi şarkılarının en sevdiklerinin çok açık bir listesini derledi, bunların her birinin ticari başarı düzeyiyle hiçbir ilgisi olmayan çok farklı nedenlerle hoşuna gitti. Listesinin başında şunlar yer alıyor:

Hayır. 8- Yaz

No. 7- Seni Düşünmek

Hayır. 6- Sevgine İhtiyacım Var

No. 5- Kontrol Altında

No. 4- Suçlama

No. 3- Çok Yakın Hisset- Kendi gitar çalışmasını yaptı

No. 2- Outsider – İp kısmına takıntılı, her parçayı kendisi yarattı ve doğru olduğunu düşünüyor.

No. 1-Aşkı Bulduk

6. Kylie Minogue, Calvin’i albümü X’te birlikte çalışması için davet etti.

2007 deneyiminin ardından Heartbeat Rock ve In My Arms da dahil olmak üzere iki başarılı şarkının ortak yazarı ve yapımcılığını üstlendi. In My Arms, İngiltere’de İlk 10’a girdi. Bir Stüdyo Albümünden Birleşik Krallık’taki En İyi 10 Hits için kendi rekoru, 18 Months albümündeki şarkıların 9’undan geldi. Aslında Michael Jackson’ın önceki rekorunu kırdı. Kylie’nin çay yaptığını ve stüdyoya kek getirdiğini söyledi. Ayrıca iyi bir insan olduğunu ve içinde “kötü bir şey olmadığını” söyledi. Onunla önceden çalışmaktan çok utanıyordu.

7. Katy Perry ile son dakikada California Dreams 2011 Turnesi’nden geri adım atarak tartıştı.

Dublin’deki gösterisinden önce 30 dakikalık bir DJ seti çalması gerekiyordu. Eylemlerinden yönetim ekibini sorumlu tuttu ve “setinin üretim değeri olmayacağına” dikkat çekti. Bir özür tweetledi ve hayranlarına şovu için ne yapması beklendiğini görmekten memnun olmayacaklarını söyledi. Perry’nin şovunun harika olacağını ve hayranların onsuz harika vakit geçireceğini tweet attı. Perry, diğer birçok oyuncunun gösterilerini yapmak istediğini tweetledi. Ayrıca, standart uygulaması haline geldiği için onu iptal etmeye alıştığını da ekledi.

8. Las Vegas’ın kirli tarafını seviyor.

Las Vegas’ı seviyor ve harika bir yer olduğunu düşünüyor. Şehrin “iğrenç kısımlarını” gerçekten seven insanlardan biri olduğunu söyledi. Şehri Bounce videosunu kaydetmesi için seçti. O sırada orada ayda iki gösteri yapıyordu ve video gösterilerden biriydi. Temelde Las Vegas ortamında gerçekten sevdiği devasa bir parti.

calvin harris

9. Sen Beni Tutardın videosunda canavar kamyonu çalıştırmasına izin verilmedi.

Sigorta düzenlemeleri onu motoru çalıştırmaktan alıkoydu. “Ayağını gaza basamadı”. Yapmasına izin verilen tek şey ışıkları açıp kapatmaktı. Videoya çok sayıda kız dansçı ekledi çünkü “bir dans müzik videosunda güzel kızların olması gerekiyor”. Klüp müziğine daha çok odaklandığı için videonun diğerlerinden biraz daha karanlık olduğunu söyledi. Videonun çekildiği süre boyunca, “pek çok şeyi fark edilmeden yapabildiğini” söyledi. Bankaya ya da alışverişe gidebilir, tanınmadan sokaklarda dolaşabilirdi.

10. Calvin, 2015 single’ı How Deep is Your Love’ı bir dans şarkısı olarak görüyor.

Single üzerinde çalışmaktan çok zevk aldı. Kendisine gönderilen orijinal materyal kaba idi, ancak bu ona müzik becerilerini geliştirme şansı verdi. Bunun gibi single yaratmanın en çok keyif aldığı ve en iyi yaptığı format olduğundan bahsetti. Asla orijinali değiştirmek istemeyeceğini, ancak kendi versiyonunu yapmaktan mutlu olduğunu söyledi.

11. Harris 6 ‘5 ”… ve dörtte üç.

Calvin Harris, boyu konusunda çok titiz ve nettir. Büyümesini 15 ile 16 arasında attı ve bazı “çok garip yılları” olduğunu kaydetti. Bir kerede ateş etti ve ayakları çok hızlı bir şekilde mevcut 13 numara ayakkabısına ulaştı. Gerçek bir “dev” olmak istediği için boyunun hassas bir konu olduğunu hissediyor. Boyuna alıştıkça uzun bir süre “Lurch gibi” dolaştığını söyledi. Uçak koltuklarıyla uğraşmanın daha kolay olacağını ima etti. Şık ayakkabılar bulmakta da sorun yaşıyor.

Uzun boylu insanların genetik olarak daha gelişmiş olduğu konusunda şaka yaptı. Boyuna sahip olmanın bir seçim olduğunu söylüyor.

12. Bir sonraki hitin ne olması gerektiğini seçme konusundaki soyut yeteneği, her zaman müzik dinlemekten geliyor.

1960’lardan itibaren müziği kucakladığını söylüyor. Klasik sesleri ödünç almaktan ve bunları modern unsurlara uygulamaktan ilham alıyor. Her türden her tür iyi müziği kullanarak sesleri karıştırır. Fikirlerinin gerçekten iyi olup olmadığını düşünmek için zaman harcıyor ve neyin iyi olduğunu belirleme ve ona göre hareket etme yeteneğine sahip olduğuna inanıyor. En çok müzik yapmaktan hoşlandığı için “şarkı sözlerinde tembel” olabileceğini düşünüyor.

13. Stüdyoda auto tune kullanıyor.

Ancak akort dışında şarkı stüdyoda olduğu için bu teknoloji kullanılarak düzeltilebilir. Yemek pişirirken şarkı söylemeyi sever. Duştayken mırıldanıyor. Doğal bir şarkıcı olmadığını söylüyor ama çok da önemli değil çünkü en önemli şeyin şarkı sesindeki perdenin mükemmelliğinden çok müziğin performansı olduğunu düşünüyor. Müziğe olan kulağının sesinden daha ayarlı ve rafine olduğunu kabul ediyor. Bunlar, nihayetinde kayıtlarında şarkı söylemeyi bırakıp, onları icra etmeye odaklanarak, vücut hareketini tercih etme kararını vermesinin sebeplerinin bir parçası.

14. Diğer insanlarla yaptığı işin asla tamamlanmayacağını hissediyor.

Calvin Harris başka insanlarla birçok kez çalıştı, ancak klasik şarkıların remikslerini yapma fikrine kapılmadı. Harika ve yapılmış şarkıların yeterli olduğunu söylüyor. Henüz yapılmamış müziği aramanın önemli olduğunu düşünüyor. “Başka şarkılara ihtiyacımız var” ve “hadi başka şarkılar yapalım” eski melodileri yeniden düzenlemesi gerektiği fikrine verdiği yanıtlardır. Gelecekte birlikte çalışacağı birçok insanı dört gözle bekliyor. Henüz tanışmadığı ve birlikte çalışmak için harika olacak pek çok insan olduğunu söylüyor.

15. YouTube’da bir dizi 2007 Noel şakası yapması için zorbalığa uğradı.

Tüm espriler başka biri tarafından yazılmış ve “kurşun balon gibi düştüklerini” söyledi. Şakaların onuncu gününde herkesin “Oh hayır, başka biri değil!” Dediğini söyledi. Dizi bittikten sonra hiçbir şakayı hatırlayamadı ve bir daha asla yapmayacaktı.

16. Gösteri yapmak için en sevdiği yerler Avustralya ve Las Vegas’tır.

Her iki yeri de çok seviyor çünkü parti yerleri. Avustralya’yı seviyor çünkü oradaki insanlar nasıl parti yapılacağını biliyor. Tüm büyük şehirlerin yıl içinde önemli festivalleri kutlamaktan keyif aldığını ve bunun kendisine gezerken çok eğlenme fırsatı verdiğini söyledi.

17. Kendi yazdığı en sevdiği kişisel şarkı Feel So Close’dur.

Yapım sırasında doğru sesi hemen yakalayabildi ve bu onu iyi hissettirdi. Yüksek sesten hoşlanıyor ve şarkının anlaşılması, başlamadan önce kafasının içinde duyduğu ile başarılı bir şekilde aynıydı. Ayrıca Rihanna We Found Love için de “zayıf bir yanı var”. Yapımcılığını üstlendiği en sevdiği şarkı Dizzy Rascal Holiday.

18. Çocukluğundan itibaren büyüdükçe sesinin daha erkekçe olduğunu hissetti.

Calvin Harris şarkı söylemenin onu başka şeyler yapmaktan alıkoyduğuna inanıyordu, bu yüzden turnede şarkı söylemeyi bıraktı. En iyi çalışmasının bir DJ olarak olduğunu öğrendi, bu yüzden turlarda DJ setler yapmaya ve DJ videoları oluşturmaya odaklandı. Zaman geçtikçe sesinin derinleştiğini fark etti, ancak kendisini asla gerçekten bir şarkıcı olarak görmedi.

19. İskoç aksanının İskoçya’da daha güçlü olduğunu düşünüyor.

Camden’de yaşarken her zaman mutlu olmasa da İskoçya’da performans sergilemeyi Noel kutlamasına benzetiyor. Yılın büyük bir bölümünü Avrupa’da turneye çıkarak ve Amerika Birleşik Devletleri’nde performans sergileyerek geçiriyor. En önemli olaylarından biri, İskoçya’da T in the Park müzik festivalinde sahne alıyor. Dünyanın dört bir yanındaki festivallerde performans göstermekten hoşlansa da memleketine dönmek özel bir zevktir. İskoç aksanının evdeyken daha güçlü olduğuna inanıyor, çünkü etrafı daha fazla İskoç ile çevrili.

20. Armani için modelleme yaptıktan sonra ortaya çıkan “serpinti” çok ilginç tweet içeriğine yer verdi.

Calvin Harris teklifi ilk aldığında, kendini modellemeyi hayal edemiyordu. Kendisinden beklediğinden tamamen farklıydı ve bunu yapması gerektiğini hissetmesinin tam nedeni buydu. Kabul etmeden önce birkaç hafta düşündü. Emporio Armani 2015 İlkbahar Yaz modeli oldu ve basın tamamen çıldırdı. İşe başlamadan önce bol bol sağlıklı yemek yemesi ve çok egzersiz yapması gerektiğini söyledi.

Daha fazla kültürlenmek için https://listelendin.com/kategori/kulturlendin/

Calvin Harris Hakkında Bilmediğiniz 20 bilgi yazısı ilk önce Resimlink üzerinde ortaya çıktı.




DxOmark Artık Ön Kameraları da Test Ediyor
DxOmark Artık Ön Kameraları da Test Ediyor

Akıllı telefonların ön kameralarını da test edeceğini açıklayan DxOmark, analiz ettiği ilk 13 modelin sonuçlarını paylaştı. Arka kamerası ile şov yapan Huawei modelleri, Samsung ve...

Görev Yöneticisindeki Svchost.exe Nedir, Ne İşe Yarar?
Görev Yöneticisindeki Svchost.exe Nedir, Ne İşe Yarar?

Birçoğumuz, bilgisayarda Görev Yöneticisine baktığımızda neden çok fazla svchost.exe işlemi yürütüldüğünü sorgulamışızdır. Bu işlemleri biz kapatamıyoruz ama biz de...

Minecraft, Aylık 112 Milyondan Fazla Oyuncu Çekiyor
Minecraft, Aylık 112 Milyondan Fazla Oyuncu Çekiyor

Minecraft adlı oyunu bilmeyen oyun meraklısı neredeyse yoktur. Microsoft’tan gelen açıklamaya göre oyun, aylık 112 milyon oyuncuyu çekiyor. ...