En iyi 10 video düzenleme programı -2020

En iyi 10 video düzenleme programı -2020

En iyi video düzenleme programlarının hangileri olduğunu hiç merak ettiniz mi? Son zamanlarda YouTube başta olma

En iyi video düzenleme programlarının hangileri olduğunu hiç merak ettiniz mi? Son zamanlarda YouTube başta olmak üzere, yayın yapan platformlar oldukça popüler hale geldi ve bu nedenle birçok kullanıcı video düzenleme işine merak sardı.

Biz de sizler için, basit düzeyden profesyonel düzeye kadar en iyi 10 adet video düzenleme programını listeledik.

İçindekiler

  • ADOBE PRREMIER PRO CC
  • FINAL CUT PRO X
  • COREL VIDEOSTUDIO
  • ADOBE AFTER EFFECTS
  • MOVAVI VIDEO EDITOR
  • POWERDIRECTOR ULTRA
  • VEGAS PRO 17
  • BLENDER
  • HITFILM PRO
  • LIGHTWORKS

ADOBE PRREMIER PRO CC

video düzenleme programları 2019

Profesyoneller tarafından en çok kullanılan video düzenleme programlarının başında gelen Adobe Premiere Pro, ücretli ve ücretsiz olmak üzere iki farklı kullanım seçeneği sunuyor. Premiere Pro ile videolarınızı profesyonel bir şekilde düzenleyebilir ve harika efektler ekleyebilirsiniz.

FINAL CUT PRO X

en iyi video düzenleme programları

İlk olarak Macromedia ve daha sonra Apple tarafından geliştirilen video düzenleme programı, genellikle Mac kullanıcılarına hitap ediyor. Bu program sayesinde kolaylıkla videolarınızı düzenleyebilir ve efektler ekleyebilirsiniz.

COREL VIDEOSTUDIO

en iyi video düzenleme programları full indir

Corel tarafından geliştirilen bir video düzenleme programı olan VidoeStudio, bütün kullanıcılara hitap ediyor. 4K ve 360 derecede çekilen videolara da destek sağlayan program, 2 binden fazla özelleştirilebilir efekt barındırıyor.

ADOBE AFTER EFFECTS

video düzenleme

Adobe tarafından geliştirilmiş olan ve hareketli grafikler ve görsel efektler oluşturmaya olanak sağlayan After Effects, aynı zamanda videolarınızı da kolay bir şekilde düzenleme imkanı sunuyor. Dünya genelinde milyonlarca kullanıcısı olan After Effects, en gelişmiş video düzenleme programlarının başında geliyor.

Önerilen içerik:  Dünyanın En İyi 5 Süper Bilgisayarı

MOVAVI VIDEO EDITOR

video düzenleme programları

Windows işletim sistemi için geliştirilen ve oldukça basit bir arayüze sahip olan Movavi Video Editor programı, ayrıntılı bir şekilde video düzenlemenize, çeşitli efektler eklemenize ve daha fazlasını yapmanıza olanak tanıyor.

POWERDIRECTOR ULTRA

en iyi video düzenleme programı full indir

Performansı ve desteklediği teknolojiler ile öne çıkan video düzenleme programı Power Director Ultra, birden fazla ekran kartını desteklemesiyle işlem süresini oldukça kısaltıyor. 4K ve 360 derece videoları da destekleyen program, ses açısından da kaliteli sonuçlar almanızı sağlıyor.

VEGAS PRO 17

2019 video düzenleme programları

En iyi profesyonel video düzenleme programlarından biri olan Vegas Pro, hızlı bir şekilde videoları düzenlemenize olanak tanıyor. Sahip olduğu HDR desteği ve 3 boyutlu efektleriyle öne çıkan program, içerisinde 100’den fazla efekt paketi barındırıyor.

BLENDER

ücretsiz video düzenleme programları

Tamamen ücretsiz ve açık kaynak kodlu bir video düzenleme programı olan Blender ile kolay bir şekilde videolarınızı düzenleyebilirsininiz.

HITFILM PRO

en iyi video düzenleme programları

Medya dosyalarınıza geniş çaplı özellikler barındıran kaliteli görsel efektler uygulamanızı sağlayan gelişmiş bir video düzenleme programı olan HitFilm Pro, çeşitli efektler ile videolarınıza renk katmayı amaçlıyor.

LIGHTWORKS

2019 en iyi video düzenleme programları

Tüm ustalık seviyeleri için erişilebilecek en iyi ücretsiz video düzenleme programı olan Lightworks, profesyonel video düzenleme araçları sunuyor. Bu program ile 4K videoları doğrudan YouTube’ta yayınlayabilir ve 3 boyutlu videoları düzenleyebilirsiniz.




Microsoft'tan Çevrimiçi Çocuk İstismarını Önlemek İçin Araç
Microsoft'tan Çevrimiçi Çocuk İstismarını Önlemek İçin Araç

Microsoft, internet ortamında çocuklara yönelik cinsel istismarı engellemek için yeni bir araç geliştirdi. "Project Artemi" olarak isimlendirilen bu araç, sohbet içerikli tüm internet...

Microsoft'tan, Windows'un Yavaş Kapanmasıyla İlgili Açıklama
Microsoft'tan, Windows'un Yavaş Kapanmasıyla İlgili Açıklama

Microsoft, 10 Ekim 2018 tarihinde kullanıcıların hizmetine sunduğu Windows 10 1809 sürümünde oluşan bir hatayla ilgili açıklamalarda bulundu. Bilgisayarların yavaş kapanmasına neden olan...

Vivo Y17 Tanıtıldı: İşte Fiyatı ve Özellikleri
Vivo Y17 Tanıtıldı: İşte Fiyatı ve Özellikleri

Vivo, devasa bataryasıyla şarj konusunda, üçlü arka kamerasıyla ise fotoğraf konusunda kullanıcıyı üzmeyecek olan Vivo Y17'yi duyurdu. ...