En iyi arama kaydetme uygulamaları - Android 2020

En iyi arama kaydetme uygulamaları - Android 2020

Android arama kaydetme uygulamaları, akıllı telefonlarla yaptığınız görüşmelerinizi kaydetmek için oldukça işini

Android arama kaydetme uygulamaları, akıllı telefonlarla yaptığınız görüşmelerinizi kaydetmek için oldukça işinize yarayabilir.

İşle ilgili çağrılardan, sevdiklerimizle yapılan çağrılara kadar, akıllı telefonlar artık kısa veya uzun konuşmaları kaydetmemize izin veriyor. Ancak, tüm Android telefonlar arama kaydetme özelliğini desteklemiyor.

Bu nedenle android telefonlarda arama kaydetme işlemini yapabilmeniz için üçüncü taraf uygulamalara ihtiyacınız var. Bu içeriğimizde, android akıllı telefonlar için en iyi arama kaydetme uygulamalarını listeledik.

GOOGLE TELEFON

Google’ın resmi “Telefon” uygulamasının artık arama kaydetme özelliği bulunuyor. Ancak bu özellik telefonda kullanılamıyor. Bu nedenle uygulamayı indirip şansınızı deneyebilirsiniz.

Google, arama kaydetme özelliğini önümüzdeki süreçte daha fazla telefona getirecek.

Son olarak şunu hatırlatmakta fayda var: Google’ın telefon uygulamasından çağrı kaydetmeye başladığınızda, karşı tarafa aramanın kaydedileceği bilgisi ulaşıyor.

CALL RECORDER – CUBE ACR

android arama kaydedici

Android çağrı kaydedici uygulamaları listesinin ikinci sırasında, Call Recorder Cube ACR yer alıyor. Telefon görüşmelerini kaydetmek için en iyi uygulamalardan biri olan Cube ACR, basit bir kullanım sunuyor.

Uygulamayı yüklediğinizde, arama ekranında bir widget beliriyor ve buradan istediğiniz aramayı kaydedebiliyorsunuz.

Ancak uygulamayı kullanırken, WhatsApp, Viber veya Skype gibi internet üzerinden yapılan çağrı kaydetmelerde sorun yaşayabilirsiniz.

CALL RECORDER ACR

android çağrı kaydetme

Kullanımı oldukça kolay Call Recorder ACR arama kayıt uygulaması, gelen ve giden çağrılarınızı otomatik olarak kaydedebiliyor. Aynı zamanda bulut desteği sayesinde kaydettiğiniz çağrıları depolayabilir ve sınırsız bir şekilde saklayabilirsiniz.

AUTOMATIC CALL RECORDER

android görüşme kaydetme

En iyi android arama kaydetme uygulamaları listemize sade kullanımıyla giren Automatic Call Recorder, gerekli izinleri verdiğiniz takdirde görevini fazlasıyla yerine getiriyor.

Önerilen içerik:  Xiaomi'nin uygun fiyatlı en iyi 5 telefonu - 2020

Kaydettiği görüşmeleri  gelen aramalar, giden aramalar, tüm aramalar veya önemli aramalar olmak üzere farklı kategorilere ayırabilen uygulama, istediğiniz numaraları hariç tutmanızı da sağlıyor.

CALL RECORDER AUTOMATIC

çağrı kayfetme android

Diğer çağrı kayıt uygulamalarına çok benzer şekilde, bu uygulama da akıllı telefondaki depolama alanına erişmek, çağrıları kaydetmek, çağrıları yönetmek ve kişilere izin vermek izin izninizi istiyor.

 Gelen çağrılar, Tüm çağrılar ve Giden çağrılar olmak üzere üç bölümden oluşan uygulama, buluta yedekleme seçeneği de sunuyor.

ALL CALL RECORDER LITE

arama kaydetme uygulaması

All Call Recorder Lite 2020, hafif ve basit bir kullanıcı arayüzüne sahip bir çağrı kaydedici uygulamasıdır.

Tüm çağrılar, giden çağrılar, gelen çağrılar ve acil çağrılar. olmak üzere 4 bölümden oluşan uygulama;  aramaları kaydetmek istemediğiniz numaraları hariç tutma, PIN kullanarak uygulamanın kilidini açma, paylaşım seçenekleri ve hatta reklamları kaldırma seçeneği gibi çeşitli ayar seçenekleriyle birlikte geliyor.

BLACKBOX CALL RECORDER

android arama kaydetme

Blackbox Call Recorder, android arama kaydetme uyulaması isteyen kullanıcıların göz atması gereken bir başka uygulama. Uygulama sayesinde gelen ve giden aramaları kolaylıkla kaydedebilir ve yönetebilirsiniz.

AUTO CALL RECORDER

android görüşme kaydetme

Arama kaydetme uygulamaları listemizin son sırasında Auto Call Recorder bulunuyor. Uygulamaya gerekli izinleri verdiğiniz taktirde diğer çağrı kaydetme uygulamalarından geri kalmıyor.

Kullanımı oldukça basit uygulama, reklamları kaldırmak için ise sizde bir miktar ücret talep ediyor.




Apple, 2021 iPad Pro’sunda Kendi 5G ‘iPhone 13’ Modemini sunacak
Apple, 2021 iPad Pro’sunda Kendi 5G ‘iPhone 13’ Modemini sunacak

Apple,tedarik zinciri şirket bile 2021 tarihinde kullanıma hazır olabileceğini sonraki iPhone serisi için kendi mmWave 5G modem yapmaya planlama olduğunu ortaya koymuştur.Apple’ın gelecek...

Steam'in Indie Oyun Geliştiricileri Zora Sokan Güncellemesi
Steam'in Indie Oyun Geliştiricileri Zora Sokan Güncellemesi

Valve’ın Steam’e getirdiği son güncelleme, bağımsız oyun geliştiricilerinin oyunlarının daha az göz önüne çıkmasına sebep oluyor. Aslında tam tersi olması için yayınlanan...

Yarış Oyunu GRID 2019’un Sistem Gereksinimleri Açıklandı
Yarış Oyunu GRID 2019’un Sistem Gereksinimleri Açıklandı

Codemasters’ın efsane yarış oyunu serisi GRID yeni bir oyuna kavuşuyor. GRID 2019 ismiyle çıkış yapacak oyun görsel anlamda oldukça güçlü olacak gibi görünüyor. Oyunun nasıl bir...