Hot Wheels Unleashed, Eylül’de Pc ve Konsollara Geliyor! 2021

Hot Wheels Unleashed, Eylül’de Pc ve Konsollara Geliyor! 2021

İtalyan oyun stüdyosu Milestone Team, Mattel’in popüler Hot Wheels oyuncak markasına dayanan yeni bir arcade yarış oyunu ortaya çıkardı. Oyun, 30 Eylül’de PC, son ve mevcut nesil PlayStation ve Xbox konsollarının yanı sıra Nintendo Switch için piyasaya sürülecek. .

Doğru bir Hot Wheels video oyununu görmemizin üzerinden oldukça bir vakit geçti ve şimdi hayranlar, Mattel ve Milestone Team arasındaki ortaklığın bir neticesi olarak gelen Hot Wheels Unleashed ile isteklerini cevaplıyor gibi görünüyor.

.

İtalya merkezli oyun stüdyosu, yaklaşan oyunu için aksiyon dolu bir fragman yayınladı; bu fragman, rastgele bir gerçek oynanış görüntüsü olmamasına karşın, ne tür bir karmaşanın beklenmesi gerektiğine konusunda bir fikir vermelidir. Bu arada etkileyici aydınlatma ve gerçeğe yakın araba modelleri ile bir takım güzel görsellere sahiptir, ancak tüm bu göz zevkinin gerçek oyuna sahiden erişmesi vaziyetinde görülmesi şart olan bir şeydir.

.

Hot Wheels Unleashed, Eylül’de Pc ve Konsollara Geliyor!

.

Yenileyici bir şekilde, oyun ayrı olarak birkaç tek oyunculu ve çevrimiçi yarış moduna ek olarak bölünmüş ekran moduna sahip çevrimdışı çok oyunculu özelliğe sahip olacak.

.

Benzersiz sürüş stilleri ve özelliklerinin yanı sıra özelleştirilebilir dış görünümüyle çok sayıda otomobil bekleniyor. Gerçek Hot Wheels tarzında, araçlar etkileşimli ortamlara sahip gerçek hayat konumlarında geçen pistlerde yarışacak ve çarpacak.

.

Hot Wheels Unleashed’ın masaya özel bir şeyler getirmesi ve muhtevasıyla doldurulması gerekecek, bilhassa de şu anda ön siparişe açık olan standart oyunun 49.99 $ ücret yaftası ve 89.99 $ Ultimate Stunt Edition ile bitiren üç özel sürüm göz önüne alındığında.

.

 

 

Türkçe makale özgünleştirme tarafından yapılmıştır.




Türk Mühendisler Amazon İçin Chatbot Geliştirdi
Türk Mühendisler Amazon İçin Chatbot Geliştirdi

Yapay zeka destekli chatbotlar üzerine uzun yıllardır çalışmalar yürüten Türk kökenli şirket Cbot, e-Ticaret devi Amazon için bir chatbot geliştirdiklerini duyurdu. ...

Intel, Yapay Zeka İşlemcisini Baidu ile Birlikte Geliştirdi
Intel, Yapay Zeka İşlemcisini Baidu ile Birlikte Geliştirdi

Yapay zekâ konusunda ciddi atılımları olan Intel, yeni işlemcisini Baidu ile birlikte geliştirdi. Baidu'nun yapay zekâ konferansında birkaç duyuru gerçekleştiren şirket, yeni...

Ninja, 100.000 Kill'e İlk Kim Ulaşacak?' Kapışmasını Yitirdi
Ninja, 100.000 Kill'e İlk Kim Ulaşacak?' Kapışmasını Yitirdi

Twitch'in en ünlü yayıncısı Ninja, Fortnite'ta uzunca süredir galibi beklenen yarışmayı HighDistortion'a karşı kaybetti. ...