Huawei’in Yeni Servis Merkezi’nde Otomatik Robotlar, Yüz-Yüz Mühendis Etkileşimi ve Daha Fazlası Var

Huawei’in Yeni Servis Merkezi’nde Otomatik Robotlar, Yüz-Yüz Mühendis Etkileşimi ve Daha Fazlası Var

Huawei kısa zaman önce Çin’de bir amiral gemisi mağazası açtı ve Birleşik Krallık’ta birden fazla deneyim mağazası açmayı planlıyor . Fakat, Çin’deki yeni Müşteri Hizmetleri Merkezi, ‘Yeni Hizmet Modeli’ne dayanan ilk merkezdir. Gaming Arena, Face-Face Engineer etkileşimi, Otomatik Robotlar ve daha fazlası gibi özelliklere sahiptir.

Huawei Tüketici İşletmesi Mobil Başkanı He Gang, ayrıntıları ( Sina Tech aracılığıyla ) yeni Servis Merkezinin  görüntüleriyle birlikte paylaştı. Buna göre, Sanlitun iş bölgesi, Pekin, Çin’e yakın konumda yer alır . Bu merkezin benzersiz yanı, şirketin genel Kullanıcı Deneyimi Modeli açısından ilk olmasıdır.

He Gang, şirketin Huawei Akademisi’nin de ilk kez Service Center Arena’ya girdiğini ifade ediyor . Yani, Huawei ürünlerine tam ekran olarak bakabilen kullanıcıları ikna etmek için yeni bir Oyun Alanı. Haberlere göre Servis Merkezinin girişinde dört büyük ekran vardır. 

İlerledikçe, Merkeze girerken bir Huawei logosu ile karşılaşıyorsunuz ve ondan sonra farklı bölümler bulunmaktadır. Aşağıdaki Servis Merkezinin özelliklerine göz atabilirsiniz:

  • Dokun ve git randevu sistemi
  • Bir Oyun Oynama Alanı
  • Ziyaretçi Salonu (Bedava Kahve, Kitap Okuma)
  • Huawei Experience standı (Gerçek Dünya Ürün Deneyimi)
  • Huawei Sınıfı (bir yöneticinin ürünü açıkladığı yer)

DAHA FAZLA HABER İÇİN Resimlink

GOOGLE NEWS’DE BİZİ TAKİP ETMEK İÇİN TIKLA!

Huawei’in Yeni Servis Merkezi’nde Otomatik Robotlar, Yüz-Yüz Mühendis Etkileşimi ve Daha Fazlası Var yazısı ilk önce Teknoloji Haberleri - En güncel Teknoloji Haberleri, Telefon incelemeleri Sitesi üzerinde ortaya çıktı.




Samsung Galaxy A50, Dayanıklılık Testinden Başarıyla Geçti
Samsung Galaxy A50, Dayanıklılık Testinden Başarıyla Geçti

Artık ön tarafı tamamen ekran olan telefonlar yaygınlaşmaya başladı ve tabii bununla beraber telefonların olası düşmelere karşı dayanıklılıkları da oldukça önem arz etmeye...

EA Access, Xbox One'dan Sonra En Sonunda PS4'e de Geliyor
EA Access, Xbox One'dan Sonra En Sonunda PS4'e de Geliyor

Ücretli abonelik servisleri dijital dünyada gitgide farklı alanlarda da yayılmaya başladı. Bunun son örneklerinden bir tanesi de oyun dünyasının devlerinden EA’in sunduğu EA Access oldu....

Windows 11, Linux Çekirdeğini Kullanarak Çalışacak
Windows 11, Linux Çekirdeğini Kullanarak Çalışacak

Birçok kullanıcının da dile getirdiği üzere Windows işletim sistemlerinin çok fazla problemi var. Ortaya atılan bir teoriye göre bu problemler yüzeysel değil, çekirdek kaynaklı....