Huawei Mate 40 video teaser, Yerleşik Olarak 90 Hz Yenileme Hızı Öneriyor

Huawei Mate 40 video teaser, Yerleşik Olarak 90 Hz Yenileme Hızı Öneriyor

Çinli teknoloji devi Huawei’nin 22 Ekim’de yapılması planlanan bir etkinlikte Mate 40 serisini resmi olarak tanıtmasına bir haftadan az bir zaman kaldı .

Mate 40’ın tanıtımları bit parça olarak paylaşıldı. En son teaser, Huawei’nin terminal resmi Weibo sayfası tarafından paylaşılan bir video biçiminde geliyor.Tanıtım videosuna metin eşlik ediyor – “Usta yardımcı olur, ikincisi usta olur. 22 Ekim, # Huawei Mate40 # gelişmiş pürüzsüz. Videonun kendisi, yıldızlararası bir uzay savaş oyunu. 

Huawei Mate 40 Pro Plus kutusu ile karşımızda - ShiftDelete.Net

Bazı dikkatli netizenler, sol alt köşedeki oyunun çerçeve sayısı 90 olduğunda, oyundaki uzay aracı ekipmanının yükseltildiğini keşfetti, bu da Mate 40 serisinin tüm sistemi 90Hz ekrana yükselteceği anlamına gelme ihtimali bulunmaktadır. Bu, akıcılığı daha da artırmalı ve 60Hz yenileme hızıyla gelen Mate 30’a göre bir yükseltme olabilme ihtimali mavcuttur.

DAHA FAZLA HABER İÇİN Resimlink

GOOGLE NEWS’DE BİZİ TAKİP ETMEK İÇİN TIKLA!

Huawei Mate 40 video teaser, Yerleşik Olarak 90 Hz Yenileme Hızı Öneriyor yazısı ilk önce Teknoloji Haberleri - En güncel Teknoloji Haberleri, Telefon incelemeleri Sitesi üzerinde ortaya çıktı.




Yeni Need for Speed'le İlgili Bazı Detaylar Ortaya Çıktı
Yeni Need for Speed'le İlgili Bazı Detaylar Ortaya Çıktı

Uzun zamandır konuşulan yeni Need for Speed oyunuyla ilgili ortaya çıkan bazı detaylar, oyunu genel hatlarıyla ortaya koyuyor. ...

Yapay Zeka, Hukuk Alanında da Kullanılacak
Yapay Zeka, Hukuk Alanında da Kullanılacak

Her gün gelişen ve sürekli farklı alanlarda uzmanlaşmaya başlayan yapay zekâ, şimdi hukuk alanına da giriş yapıyor. ...

Deadly Premonition 2 Fragman
Deadly Premonition 2 Fragman

Korku gerilim türünün en iyi örneklerinden bir tanesi olan Deadly Premonition'ın ikinci sürümü 2020 yılı içerisinde Nintendo Switch için piyasaya sürülecek. Oyunla ilgili yayınlanan...