Huawei'nin uygun fiyatlı en iyi 5 telefonu - 2020

Huawei'nin uygun fiyatlı en iyi 5 telefonu - 2020

Uygun fiyatlı Huawei telefon arayan okuyucularımız için yeni bir liste hazırladık. Şimdi sizlerle paylaşacağımız

Uygun fiyatlı Huawei telefon arayan okuyucularımız için yeni bir liste hazırladık. Şimdi sizlerle paylaşacağımız Huawei akıllı telefonları, sunmuş olduğu performansa göre fiyatı oldukça uygun olan modellerden oluşuyor.

Eğer siz de bütçenize uygun bir Huawei telefon arıyorsanuz, aşağıdaki listede yer alan akıllı telefonlara mutlaka göz atmanızı öneriyoruz. Gelin hep birlikte bu telefonların özelliklerine ve fiyatlarına bir göz atalım.

HUAWEI P SMART 2019

ucuz huawei telefonlarHuawei P Smart 2019

Huawei uygun fiyatlı telefonlar listemizin ilk sırasında, P Smart 2019 modeli yer alıyor. 3GB RAM ve 32GB depolama alanına sahip telefonda, 5.65 inç ekran bulunuyor.

Kirin 659 işlemcisinden güç alan Huawei P Smart 2019’da 13MP + 2MP çift arka kamera yer alıyor. Telefonun ön tarafında ise 8MP’lik tek bir kamera bizleri karşılıyor.

Son olarak 3000mAh batarya kapasitesine sahip telefonun, ülkemizdeki satış fiyatı ise 1.500 TL civarında. Ancak depolama seçeneklerine göre fiyatlar değişebiliyor.

Özellikle ucuz fiyatlı Huawei telefon arayanlar, P Smart 2019 modelini tercih edebilir. Ancak telefonun batarya kapasitesi, günümüz telefonlarına göre biraz geride. Yine de şarj ömrünün 1 günü rahatlıkla çıkarabileceğini söyleyebiliriz. 

HUAWEI Y7 2019

huawei ucuz telefonlarHuawei Y7 2019

6.26 inç ekran büyüklüğüyle karşımıza çıkan Huawei Y7 2019 modeli, sahip olduğu özellikler bakımından en ucuz huawei telefonlardan bir tanesi.

3GB RAM 32GB depolama alanına sahip telefon, gücünü Qualcomm’un Snapdragon 450 işlemcisinden alıyor.

13MP + 2MP olmak üzere çift arka kameraya sahip telefonun ön kısmında ise, damla çentiğe yerleştirilmiş 8MP kamera bizleri karşılıyor.

Son olarak 4000 mAh batarya kapasitesi ile satışa çıkan Huawei Y7 2019’un ülkemizdeki fiyatı ise 1.600 – 1.700 TL civarında.

Daha büyük ekranlı bir telefon isteyen okuyucularımız, Y7 2019 modelini rahatlıkla tercih edebilir. Ayrıca telefonda bulunan 4000mAh batarya, günlük kullanıma çok rahat yetecektir. Kamera konusunda ise telefondan büyük işler beklemek biraz yanlış olur.

HUAWEI MATE 10 LITE

en uygun huawei telefonlarHuawei Mate 10 Lite

5.9 inç ekran büyüklüğüyle karşımıza çıkan Huawei Mate 10 Lite, özelliklerine göre en ucuz Huawei telefonlar arasında yer alıyor.

Kirin 659 işlemcisine sahip telefonda, 4GB RAM ve 64GB depolama alanı bulunuyor.

Kamera konusuna gelecek olursak, Huawei’nin diğer uygun fiyatlı telefonları gibi çift arka kamera kurulumu bizleri karşılıyor. Bu kameralar sırasıyla 16MP ve 2MP çözünürlüğe sahipken, ön tarafta ise 13MP selfie kamerası konumlandırılmış.

3340 mAh batarya kapasitesine sahip Huawei Mate 10 Lite modelinin fiyatı ise 1.900 – 2.100 TL arasında değişiyor.

Önerilen içerik:  Apple, Hindistan'daki iPhone üretimini iki katına çıkardı

Daha yüksek RAM ve depolama alanı isteyen kullanıcılar için Huawei Mate 10 Lite modeli iyi bir seçim olacaktır. Ayrıca ekran çözünürlüğünün FullHD+ olması, gayet iyi bir ekran kalitesi sunuyor.

HUAWEI P40 LITE

huawei en uygun telefonuHuawei P40 Lite

En uygun fiyatlı Huawei telefonları listemizin belki de en güçlü modeli Huawei P40 Lite, 6.4 inçlik ekran boyutuyla kullanıcıları kendine çekmeyi başarıyor.

6GB RAM ve 128GB depolama alanı ile orta segmentin bir tık üstü özelliklere sahip telefon, Kirin 810 işlemcisinden güç alıyor.

48MP + 8MP + 2MP + 2MP olmak üzere tam dört arka kameraya sahip telefonun ön kısmında ise 16MP’lik tek bir kamera yer alıyor.

Son olarak 4200 mAh bataryaya sahip telefonun satış fiyatı ise 3.200 lira civarında.

Gerek işlemcisiyle gerekse kamera performansıyla üst segment özellikler sunan Huawei P40 Lite, biraz daha para verip orta-üst segment bir telefon almak isteyenler tarafından tercih edilebilir. Ayrıca telefonun Android 10 sürümünü kullanması da oldukça büyük bir avantaj.

HUAWEI P30 LITE

en uygun huawei telefonlar

Huawei’nin orta segmentteki en iddialı akıllı telefonlarından biri olan P30 Lite, özellikle P40 Lite modelini pahalı bulanların tercihi olabilir.

6.15 inç büyüklüğünde FullHD+ ekrana sahip telefonda, 6GB RAM ve 128GB depolama alanı yer alıyor.

24MP + 8MP + 2MP üçlü arka kameraya sahip P30 Lite’ın ön tarafında ise 24MP’lik tek bir kamera yer alıyor.

Son olarak  3340mAh batarya kapasitesine sahip telefonun ülkemizdeki satış fiyatı ise depolama seçeneklerine göre 2.300 – 3.000 TL arasında değişiyor.

İyi bir orta seviye telefona sahip olmak isteyen ve 3 bin lirayı aşkın bütçesi olmayan kullanıcılar tarafından tercih edilebilir. Her ne kadar gözler yeni çıkan P40 serisinde olsa da P30 serisi de henüz rafa kaldırılamayacak kadar sağlam özellikler taşıyor.

Uygun fiyatlı en iyi Huawei telefonları listelediğimiz içeriğimizin sonuna geldik. Bir sonraki içeriğimizde görüşmek üzere.

HUAWEI EN İYİ TELEFONU 2020

Huawei’nin en iyi telefonu P40 PRO, aynı zamanda Huawei’nin en pahalı telefonu olarak karşımıza çıkıyor.

8GB RAM ve 256GB depolama alanı bulunan telefon, Huawei’nin kendi işlemcisi Kirin 990’dan güç alıyor. P40 Pro’nun ülkemizdeki satış fiyatı ise yaklaşık 10.700 TL

ÖNERİLEN İÇERİK: Xiaomi’nin uygun fiyatlı en iyi 5 telefonu




Veri İhlalleri, Şifre Yöneticilerine Olan İlgiliy Artırıyor
Veri İhlalleri, Şifre Yöneticilerine Olan İlgiliy Artırıyor

Şifre yöneticilerine olan ilgi her geçen gün artıyor. Milyonlarca insanın mağdur olduğu büyük veri ihlalleri, insanları şifre yöneticilerini araştırmaya ve kullanmaya teşvik ediyor. ...

Cyberpunk 2077, En İyi Görüntüyü PS5 ve Scarlett'ta Verecek
Cyberpunk 2077, En İyi Görüntüyü PS5 ve Scarlett'ta Verecek

Gümbür gümbür gelen role-playing oyunu Cyberpunk 2077, tanıtıldığı gibi gündeme oturacak bir yapım olacak. Aksiyonun dolu dolu geçeceği oyun hakkında bazı yeni açıklamalar yapıldı....

Fornite, Dolandırıcıların Yeni Kara Para Aklama Alanı Oldu
Fornite, Dolandırıcıların Yeni Kara Para Aklama Alanı Oldu

Son zamanların en popüler oyunu olan Fornite'ın oyun içi para birimi olan V-Bucks, dolandırıcıların yeni kara para aklama yöntemlerinden biri olmuş durumda. Kötü haber ise oyunun...