Instagram Hikayeler’e Twitter özelliği geliyor 2020

Instagram Hikayeler’e Twitter özelliği geliyor 2020

Bildiğiniz gibi “hikayeler” özelliği ilk başta Snapchat ile karşımıza çıkmıştı. Daha sonra bu özelliğin Instagram tarafından da kullanılması, bir anda Snapchat’in popülerliğini yitirmesine kapı aralamıştı.

Hikayeler özelliği, Instagram ile beraber diğer platformların da dikkatini çekti. Geçtiğimiz haftalarda Twitter, “fleets” isimiyle hikayelere çok benzeyen bir özellik yayınlamış, ancak pek fazla beğenilmemişti.

INSTAGRAM’DAN TWEET PAYLAŞMA DÖNEMİ

Şimdilerde yeni bir adım daha atan Twitter, Instagram hikayelerinde Tweet paylaşma özelliğini test2 ediyor. İlk etapta Snapchat için 10 Aralık’ta sunulan bu bilhassa birlikte kullanıcılar, artık Twitter’ın paylaşım menüsünde bulunan Snap Camera’ya hızlıca tweet gönderebiliyor.

İşte bu özelliğin bir benzeri şimdi de Instagram için test ediliyor. Bu özellik sayesinde kullanıcılar, Twitter uygulaması üzerinden beğendikleri rastgele bir tweeti, paylaş butonu ile Instagram hikayelerine ilave edebilecek.

instagram twitter

Mevzubahis özellik konusunda Twitter’dan gelen izahta, şu ifadelere yer verildi:

“Şu anda Instagram Hikayelerinde Tweet paylaşmayı test2 ediyoruz. Kullanıcıların diğer sosyal medya uygulamalarında Tweet paylaştıklarını iyi bilmekle beraber onların Instagram Hikayelerinde Tweet paylaşmasını daha da kolaylaştırmak için yeni yollar arıyoruz. Instagram’da paylaşılan ve yayınlanan Twitter muhtevasının, Twitter’daki muhtevanın mevcut vaziyetini yansıtmayabileceğini ve Instagram’ın siyasetleri ile kaidelerine tabi olacağını lütfen unutmayın.”

Instagram hikayelerinde Tweet paylaşımı özelliğinin yeni senede herkes için yayınlanması bekleniyor.

The post Instagram Hikayeler’e Twitter özelliği geliyor first appeared on .




Telefonunuzdan Acilen Kaldırmanız Gereken 10 Çeşit Uygulama
Telefonunuzdan Acilen Kaldırmanız Gereken 10 Çeşit Uygulama

Mobil uygulama dünyasında çok fazla seçenek var, bu seçenekler gün geçtikçe artıyor. Eğer cihazınızın sağlığını, verilerinizin güvenliğini gözetiyorsanız bazı kategorideki...

Facebook Messenger Karanlık Moda Nasıl Geçilir?
Facebook Messenger Karanlık Moda Nasıl Geçilir?

Facebook Messenger'da kullanabileceğiniz bu özellikle birlikte karanlık moda geçiş yapabilirsiniz. ...

Google Ödüllü Anketler Uygulaması Artık Tayland’da Kullanılabilir
Google Ödüllü Anketler Uygulaması Artık Tayland’da Kullanılabilir

Google Opinion Rewards uygulaması 2013 yılında açıklandı. Hem Android hem de iOS’ta bulunan uygulama, Google Surveys’i aldıktan sonra kullanıcılara Play Store kredisi veya PayPal ...