KFC lezzetli oyun konsolu: KFConsole! 2020

KFC lezzetli oyun konsolu: KFConsole! 2020

Bir hayli kişi tarafından şaka zannedilen KFConsole, bugün Intel’in PR departmanında çalışan Mark Walton tarafından doğrulandı. Gıda sektörünün önde gelen şirketlerinden biri olan KFC, Haziran ayında tanıttığı ve özellikleri ile dikat çeken KFConsole oyun konsolunu kullanıcılar ile buluşturmak için hazırlık yapıyor.

.

Hayaldi gerçek oldu! İşte KFConsole özellikleri:

 

Haziran ayında şirketin resmi Twitter hesabı üzerinden paylaşılan görüntüler gündem olmuştu. Intel PR ekibinde yer alan Mark Walton, Twitter hesabı üzerinden yaptığı izah ile KFConsole’un piyasaya çıkacağını doğruladı.

KFConsole özellikleri

Yapılan açıklamada, ” KFConsole, KFC fırınlarının ateşinden üretilen ve Cooler Master tarafından inovatif bir şekilde yapıldı. 4K/240 FPS oyun keyfi sunabilen alet, rakiplerinde bulunmayan tavuk ısıtma bölmesine sahip. Kullanıcılar, yiyeceklerini soğutmadan oyun keyfi yaşayabilecek. ” ifadeleri kullanıldı.

.

Sistemde yer alan tabii ısı ve hava akışı sayesinde tavukları sıcak tutan patentli hazne, oyuncuların ihtiyaçlarını fazlasıyla karşılayacağa benziyor. Intel Nuc 9 üzerine yapılan konsol, değiştirilebilir ekran kartı sayesinde her vakit aktüel kalacak.

.

Piyasaya sürülecek olan konsolun Intel i9-9980HK işlemci, 2 adet Seagate 1TB SSD ve RayTracing destekli Asus ekran kartıyla geleceği ayrıntılar arasında bulunuyor.

. Haberlerin devamı için bizi takip edin!

KFC lezzetli oyun konsolu: KFConsole! ,




İddia: GTA VI’da Vice City ve Liberty City’ye Geri Dönüyoruz
İddia: GTA VI’da Vice City ve Liberty City’ye Geri Dönüyoruz

GTA hayranları serinin bir sonraki oyunu GTA VI için büyük heyecan içerisindeler. İnternette ortaya çıkan bilgilere göre yolumuz yeniden ABD’nin doğu kıyısına düşecek. ...

 IMEI kayıt ücreti belli oldu 2021
IMEI kayıt ücreti belli oldu 2021

2021 IMEI kayıt fiyatı, yine değerleme oranı dahilinde yüzde 9.11 olarak belirlendi. Buna göre, ülke dışından ülkemize kazançlan telefonların IMEI kayıt harcı, yeni yılla beraber...

Samsung Galaxy Note10'un Fiyatı Açığa Çıktı
Samsung Galaxy Note10'un Fiyatı Açığa Çıktı

Samsung'un yeni nesil amiral gemisi olacak Galaxy Note10'un Avrupa satış fiyatı belli oldu. Buna göre Galaxy Note10, Galaxy S10+'tan daha fazla depolama alanı sunmasına rağmen aynı fiyata...