Menajerlik oyunlarının efsane ismi hayatını kaybetti! 2020

Menajerlik oyunlarının efsane ismi hayatını kaybetti! 2020

Championship Manager 01/02 oyununun efsane isimlerinden Belaruslu daha önceki futbolcu Maxim Tsigalko hayata gözlerini yumdu. 37 yaşında olan daha önceki futbolcunun ölüm nedeni ise daha bilinmiyor.

.

Maxim Tsigalko neden can verdi daha bilinmiyor.

.

Menajerlik oyunlarını seven kişiler için Mark Kerr, Kennedy Bakırcıoğlu, Tonto Zola Moukoko, Julius Aghahowa, Taribo West ile beraber en ehemmiyetli efsaneler arasında yer alan Maxim Tsigalko, henüz sebebi öğrenilemeyen bir nedenden dolayı yaşamını yitirdi. Efsane isim Championship Manager 01/02 oyununda ucuz fiyatının yanında her sezon olağandışı gol sayısına erişmesiyle rekorları alt üst edip gönüllerde taht kurmuştu.

maxim-tsigalko-hayatini-kaybetti

Oyundaki mübalağalı grafiğini gerçek hayata yansıtamayan Belaruslu isim, 2001 seneninde başladığı futbol kariyerinde Dinamo Minsk, Naftan, Kaysar, Banants ve Savit kulüplerinin formasını giydi. Tüm kariyeri süresince 22 gol ve 8 asistlik bir performans sergileyen Tsigalko, ulusal takımıyla da 2 mücadelede 1 gol atma başarısı göstermişti. Yaşadığı sakatlıklar sebebiyle henüz 26 yaşında kariyerine nokta koyan santrafor, zor şartlarda çalışmak zorunda kalmıştı.

.

Tsigalko kendisiyle yapılan bir röportajda futbolu bıraktıktan sonra ailesinin geçimini sağlamak için inşaatlarda çalışmaya başladığını izah etmişti. Röportajda “Lütfen dünyaya yardıma ihtiyacım olduğunu deklarasyonun” ifadelerini kullanan Tsigalko için bir imza kampanyası tertip etmişti. Hem de Football Manager oyununu yapan firmadan oyuncuya iş verilmesi istenmişti.

.

Bizi takip edin!

Menajerlik oyunlarının efsane ismi yaşamını yitirdi! ,




Samsung Galaxy Fold 2, Daha Uygun Bir Fiyatla Gelebilir
Samsung Galaxy Fold 2, Daha Uygun Bir Fiyatla Gelebilir

Galaxy Fold, eylül ayında piyasaya sürüldü ve katlanabilir telefon devrini başlattı. Ancak Galaxy Fold'dan daha küçük ekranla gelmesi beklenen Galaxy Fold 2 için çalışmalar devam ediyor...

Devil May Cry 5’in Son Oynanış Videosu Yayınlandı
Devil May Cry 5’in Son Oynanış Videosu Yayınlandı

Capcom’un popüler serisi Devil May Cry’ın yeni oyunu olan Devil May Cry 5’in son oyun içi videosu yayınlandı. ...

200 TL Altına Alabileceğiniz 13 Bluetooth Hoparlör
200 TL Altına Alabileceğiniz 13 Bluetooth Hoparlör

Bluetooth hoparlörler birçok durumda hayat kurtaran cihazlar olsa da kaliteli ve ucuz olan Bluetooth hoparlörleri bulmak fazlasıyla kolay olmayabiliyor. Biz de sizler için hem tasarım hem de...