OPPO Uçtan Uca 10 Bit Renk Desteğine Sahip Olmak İçin X3 Amiral Gemisi Akıllı Telefonu Bulun

OPPO Uçtan Uca 10 Bit Renk Desteğine Sahip Olmak İçin X3 Amiral Gemisi Akıllı Telefonu Bulun

OPPO INNO DAY 2020’de Çinli şirket, OPPO X 2021 olarak isimlendirilen etkileyici katlanabilir ekran konseptli akıllı telefonunu sergiledi. Bunun dışında şirket, yaklaşmakta olan amiral gemisi telefonları için de özellikler sundu.

INNO DAY 2020’nin ikinci gününde şirket, yaklaşan OPPO Find X3 amiral gemisi akıllı telefonunun tam DCI-P3 geniş renk gamı ​​ve “yakalama, depolama ve görüntüleme” genelinde 10 bit renk derinliği desteği ile geleceğini belirtti. 

OPPO Find X3 Ekran Teknolojisi

Teknoloji, şirket tarafından “Tam Yol Renk Yönetim Sistemi” olarak isimlendiriliyor ve şirket, bu tür bir performans sunan “ilk” Android renk yönetimi sistemi olduğunu da iddia ediyor. Şirket, “gerçek ve doğru renk üretimi” ile “olağanüstü bir görüntüleme deneyimi” sunacağını ifade ediyor.

Piyasada “10-bit” uyumlu olarak isimlendirilen, fakat gerçekte “8 + 2-bit” veya “8-bit + FRC” olan ve temelde 10-bit ekran performansını taklit eden birkaç cihaz bulunmaktadır.

OPPO Tam Yol Renk Yönetim Sistemi

OPPO Find X2 bile aynı 8 + 2-bit sistemi kullanıyor fakat şirket, yakında çıkacak Find X3 akıllı telefon için yerel bir 10-bit ekrana geçeceğini onayladı. Şirket, kalibrasyon için 0,4’lük daha düşük bir JNCD oranıyla doğruluğu artıracak.

DAHA FAZLA HABER İÇİN Resimlink

GOOGLE NEWS’DE BİZİ TAKİP ETMEK İÇİN TIKLA!

OPPO Uçtan Uca 10 Bit Renk Desteğine Sahip Olmak İçin X3 Amiral Gemisi Akıllı Telefonu Bulun yazısı ilk önce Teknoloji Haberleri - En güncel Teknoloji Haberleri, Telefon incelemeleri Sitesi üzerinde ortaya çıktı.




Muhteşem Konsept iPhone XI Videosu
Muhteşem Konsept iPhone XI Videosu

iPhone XI, tanıtılmasına aylar olmasına rağmen şimdiden fazlasıyla merak ediliyor. Yeni paylaşılan bir konsept tasarım videosu, cihazın neye benzeyeceğine dair önemli bir bakış...

Disney, Servisinde Yer Alacak Yapımların Fragmanını Paylaştı
Disney, Servisinde Yer Alacak Yapımların Fragmanını Paylaştı

Çevrimiçi yayın platformları arasındaki savaşı bir sonraki safhaya taşıyacağı düşünülen Disney+, kasım ayında kullanıcılara sunulacak. Ancak şirket, platform kullanıma sunulmadan...

İddia: Echo ve Alexa Cihazları Her Zaman Dinliyor Olacak
İddia: Echo ve Alexa Cihazları Her Zaman Dinliyor Olacak

Akıllı ev aletleri, günümüzde gittikçe yaygın olarak kullanılıyor. Amazon'da bu konuda her geçen gün cihazlarındaki teknolojiyi geliştirmeye çalışıyor. Yeni yayımlanan patentte,...