Realme Buds Air Pro Me Yakın Zamanda Piyasaya Sunacak 2020

Realme Buds Air Pro Me Yakın Zamanda Piyasaya Sunacak 2020

Çinli realme şirketi , gönderilerde 50 milyon adede erişen dünyanın en hızlı akıllı telefon markasıdır . Ancak telefonların yanı sıra firma, giyilebilir ürünleriyle, bilhassa de gerçek manada kablosuz kulaklıklarıyla da tanınıyor. Bu yüzden, konumunu savunmak için realme , yeni bir TWS başlatmaya hazır.

Popüler Hint teknoloji etkileyicisi Mukul Sharma’ya ( malzeme listeleri ) göre realme, yakında yeni bir çift sahiden kablosuz kulaklık çıkaracak. İsiminin ‘realme Buds Air Pro Me’ olduğunu şifreli bir tweet ile izah etti.

Etkileyici, isiminin dışında bu yaklaşan TWS ile ilgili başka hiçbir şey izah etmedi. Dolayısıyla teknik özellikleri ve özellikleri şu an için bir bilmece.

Her neyse, markasına göre, halihazırda mevcut olan realme Buds Air Pro’nun daha yüksek veya tonlu bir sürümü olmasını bekliyoruz . Daha önceki ise, kablosuz şarj desteği ile gelebilir.

Ancak ikincisi ise, neyin eksik olacağından emin değiliz zira ANC eksik olursa, o vakit onunla normal realme Buds Air arasında ehemmiyetli bir fark olmayacak .

Diğer taraftan, realme Buds Air Pro Me, değişik bir tasarımla ancak standart Pro modeliyle aynı özelliklerle gelebilir. Sözgelişi, gövdesi olmayan Galaxy Tomurcukları benzeri bir tasarıma sahip olabilir.

Her neyse, resmi lansmanından evvelki günlerde bu ürün ile ilgili daha fazla bilgi edinmeyi umuyoruz.

 

 

Realme Buds Air Pro Me Yakın Vakitte Piyasaya Sunacak ,




Android Q, Arka Plandan Veri Okunmasının Önüne Geçebilir
Android Q, Arka Plandan Veri Okunmasının Önüne Geçebilir

XDA Developers'ta çıkan bilgilere göre Google, Android'in yeni sürümüyle arka planda çalışan uygulamaların veri okumasının önüne geçebilir. ...

Oppo Reno 2Z ve 2F - Fiyatı ve Özellikleri
Oppo Reno 2Z ve 2F - Fiyatı ve Özellikleri

Bugün gerçekleştirdiği lansmanla Reno 2 serisini tanıtan Oppo, premium modelin yanı sıra yüksek performanslı üst segment telefonlarını da tanıttı. Tüm telefonlarında dörtlü...

OPPO K3’ün Tüm Özellikleri ve Fiyatı Ortaya Çıktı
OPPO K3’ün Tüm Özellikleri ve Fiyatı Ortaya Çıktı

OPPO K3’ün tüm özellikleri ve fiyatı, China Telecom’un internet sitesinde listelendi. ...