Redmi Note 8 Pro'ya MIUI 12 ne zaman gelecek?

Redmi Note 8 Pro'ya MIUI 12 ne zaman gelecek?

Redmi Note 8 Pro MIUI 12 güncellemesini resmi olarak alacak akıllı telefonlar arasında bulunuyor. Peki kullanıcı

Redmi Note 8 Pro MIUI 12 güncellemesini resmi olarak alacak akıllı telefonlar arasında bulunuyor. Peki kullanıcılar bu güncellemeye ne zaman ulaşabilecek?

Geçtiğimiz günlerde MIUI 12 güncellemesi alacak Xiaomi ve Redmi modellerini sizlerle paylaşmıştık. Söz konusu güncellemeyi ilk alan telefonlar Redmi K20 ve Mi 9T modelleri olmuştu.

REDMI NOTE 8 PRO MIUI 12 GÜNCELLEMESİ NE ZAMAN?

Redmi Note 8 Pro modeline gelecek olursak, yeni arayüz güncellemesi MIUI 12’nin temmuz ayına kadar kullanıcılara sunulması bekleniyor. Redmi Note 8 ve Redmi Note 8T modellerinin ise ağustos ayında güncellemeye kavuşacağı tahmin ediliyor.

Redmi Note 8 Pro miuı 12 güncellemesi ne zaman alacakRedmi Note 8 Pro

MIUI 12 ÖZELLİKLERİ / MIUI 12 İLE GELECEK YENİLİKLER

Yeni MIUI 12 arayüzü; güncellenmiş yeni bildirim sistemi, karanlık mod, yeni gezinme çubuğu ve hareket kontrolleri dahil olmak üzere birçok yeni özellikle birlikte kullanıcıların karşısına çıkacak.

Önerilen içerik:  Huawei Mate 30 Pro tanıtıldı: Özellikleri ve fiyatı

Örneğin Sensory Visual Design adlı bir özellik sayesinde,  ‘Ayarlar’ menüsüne girdiğinizde, karşınıza telefonunuzun o anki durumunu gösteren grafikler çıkacak.

Bu sayede sistem özellikleri, depolama durumu ve pil tüketimi gibi veriler daha kolay bir şekilde görülebilecek.

Ayrıca yeni duvar kağıtları ve yeni hareket kontrolleri de MIUI 12 güncellemesi ile gelen yenilikler arasında yer alacak.




Kamala Khan, Marvel's Avengers'da Başrol Olacak
Kamala Khan, Marvel's Avengers'da Başrol Olacak

Uzun bir süredir üzerinde uğraşılan ve heyecanla beklenen Marvel's Avengers oyunu neredeyse piyasaya sürülmeye hazır bir hale geldi. ...

Microsoft, Yeni Windows 10 Önizleme Sürümünü Yayınladı
Microsoft, Yeni Windows 10 Önizleme Sürümünü Yayınladı

Microsoft, gelecek yılın ilk yarısında yayınlanacak büyük Windows 10 güncellemesine referans olan build 18845 sürümünü yayınladı. ...

Ücretsiz Mortal Kombat 11 Fırsatını Kaçırmayın
Ücretsiz Mortal Kombat 11 Fırsatını Kaçırmayın

Eğer Mortal Kombat 11'i henüz deneme şansınız olmadıysa, Warner Bros. Interactive'in size güzel bir haberi var. Şirket, büyük ilgi gören Mortal Kombat 11’in 11-14 Ekim tarihleri...